reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Serdeczne gratulacje [emoji2] [emoji2] [emoji2] wspaniała nowina!
U nas w rodzinie też ostatnio bliźniaki się pojawiły [emoji1]

Dziękuję bardzo :blink: U mnie w rodzinie bliźniaki są, ale jest to trochę dalsze pokrewieństwo, bo naszymi ostatnimi wspólnymi przodkami są pradziadkowie.
Poczekamy jeszcze trochę zanim powiemy dzieciom - chyba, że język mi się rozplącze :happy2:

Pochwalę się Wam jeszcze, bo zapomniałam rano napisac, że Antek ma pierwszego zabka. Przypadkiem zauważyliśmy w niedziele. Choc mąż coś wspominał juz kilka dni temu ale jak zaglądałem to i tak nic nie dostrzegalam. Teraz widać, bo już wybił się z dziąsła.

A ja bym chciała do was dołączyć [emoji2]
Jestem Karolina, mam 28 lat. W domu mamy Łucja i Julię z kwietnia 2013r, Zosię z czerwca 2016 i oczekujemy na narodziny lutowego okruszka.

Obecnie jestem na etapie przerażenia komentarzami najbliższych gdy dowiedzą się, że będzie kolejny bąbelek.

Postaram się was trochę nadrobić i poznać. A tymczasem gratuluję Halszka kolejnego maluszka [emoji7][emoji173] niech zdrowo rośnie!

reklama
A ja bym chciała do was dołączyć [emoji2]
Jestem Karolina, mam 28 lat. W domu mamy Łucja i Julię z kwietnia 2013r, Zosię z czerwca 2016 i oczekujemy na narodziny lutowego okruszka.

Obecnie jestem na etapie przerażenia komentarzami najbliższych gdy dowiedzą się, że będzie kolejny bąbelek.

Postaram się was trochę nadrobić i poznać. A tymczasem gratuluję Halszka kolejnego maluszka [emoji7][emoji173] niech zdrowo rośnie!
Witamy :)
Komentarzami się nie przejmuj. Będą kiedyś zazdrościć ;)

Do góry