reklama
Halszka_00
Fanka BB :)
Serdeczne gratulacje [emoji2] [emoji2] [emoji2] wspaniała nowina!
U nas w rodzinie też ostatnio bliźniaki się pojawiły [emoji1]
Dziękuję bardzo U mnie w rodzinie bliźniaki są, ale jest to trochę dalsze pokrewieństwo, bo naszymi ostatnimi wspólnymi przodkami są pradziadkowie.
Poczekamy jeszcze trochę zanim powiemy dzieciom - chyba, że język mi się rozplącze
Halszka_00
Może Elizabeth doczeka się szybko sióstr do zabawy z lalkami
malinka1000
WOW!!!! GRATULACJE!!!!W jednym temacie już się pochwaliłam to i pochwalę się tu, że z rodziny 2+3, staniemy się rodziną 2+5
Chrząszczyk 1
Pochwalę się Wam jeszcze, bo zapomniałam rano napisac, że Antek ma pierwszego zabka. Przypadkiem zauważyliśmy w niedziele. Choc mąż coś wspominał juz kilka dni temu ale jak zaglądałem to i tak nic nie dostrzegalam. Teraz widać, bo już wybił się z dziąsła.
Halszka_00
Pochwalę się Wam jeszcze, bo zapomniałam rano napisac, że Antek ma pierwszego zabka. Przypadkiem zauważyliśmy w niedziele. Choc mąż coś wspominał juz kilka dni temu ale jak zaglądałem to i tak nic nie dostrzegalam. Teraz widać, bo już wybił się z dziąsła.
Oooo moje gratulacje
Halszka_00
Halszka gratuluje podwojnie
Dziękuję bardzo
karolina921
A ja bym chciała do was dołączyć [emoji2]
Jestem Karolina, mam 28 lat. W domu mamy Łucja i Julię z kwietnia 2013r, Zosię z czerwca 2016 i oczekujemy na narodziny lutowego okruszka.
Obecnie jestem na etapie przerażenia komentarzami najbliższych gdy dowiedzą się, że będzie kolejny bąbelek.
Postaram się was trochę nadrobić i poznać. A tymczasem gratuluję Halszka kolejnego maluszka [emoji7][emoji173] niech zdrowo rośnie!
Jestem Karolina, mam 28 lat. W domu mamy Łucja i Julię z kwietnia 2013r, Zosię z czerwca 2016 i oczekujemy na narodziny lutowego okruszka.
Obecnie jestem na etapie przerażenia komentarzami najbliższych gdy dowiedzą się, że będzie kolejny bąbelek.
Postaram się was trochę nadrobić i poznać. A tymczasem gratuluję Halszka kolejnego maluszka [emoji7][emoji173] niech zdrowo rośnie!
reklama
Dominika81
WitamyA ja bym chciała do was dołączyć [emoji2]
Komentarzami się nie przejmuj. Będą kiedyś zazdrościć
Podziel się: