reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Serdeczne gratulacje [emoji2] [emoji2] [emoji2] wspaniała nowina!
U nas w rodzinie też ostatnio bliźniaki się pojawiły [emoji1]

Dziękuję bardzo :blink: U mnie w rodzinie bliźniaki są, ale jest to trochę dalsze pokrewieństwo, bo naszymi ostatnimi wspólnymi przodkami są pradziadkowie.
Poczekamy jeszcze trochę zanim powiemy dzieciom - chyba, że język mi się rozplącze :happy2:

Pochwalę się Wam jeszcze, bo zapomniałam rano napisac, że Antek ma pierwszego zabka. Przypadkiem zauważyliśmy w niedziele. Choc mąż coś wspominał juz kilka dni temu ale jak zaglądałem to i tak nic nie dostrzegalam. Teraz widać, bo już wybił się z dziąsła.

A ja bym chciała do was dołączyć [emoji2]
Jestem Karolina, mam 28 lat. W domu mamy Łucja i Julię z kwietnia 2013r, Zosię z czerwca 2016 i oczekujemy na narodziny lutowego okruszka.

Obecnie jestem na etapie przerażenia komentarzami najbliższych gdy dowiedzą się, że będzie kolejny bąbelek.

Postaram się was trochę nadrobić i poznać. A tymczasem gratuluję Halszka kolejnego maluszka [emoji7][emoji173] niech zdrowo rośnie!

reklama
A ja bym chciała do was dołączyć [emoji2]
Jestem Karolina, mam 28 lat. W domu mamy Łucja i Julię z kwietnia 2013r, Zosię z czerwca 2016 i oczekujemy na narodziny lutowego okruszka.

Obecnie jestem na etapie przerażenia komentarzami najbliższych gdy dowiedzą się, że będzie kolejny bąbelek.

Postaram się was trochę nadrobić i poznać. A tymczasem gratuluję Halszka kolejnego maluszka [emoji7][emoji173] niech zdrowo rośnie!
Witamy :)
Komentarzami się nie przejmuj. Będą kiedyś zazdrościć ;)

Do góry