reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Miałam 19 lat jak urodziłam córkę. Niestety,a w zasadzie to stety[emoji6]rozstała się z jej ojcem, a moim pierwszym chłopakiem i później o zgrozo mężem. Jestem od kilkunastu lat ponownie, szczęśliwie zamezna. Z tego małżeństwa urodziło nam się troje chlopcow.

Miałam 19 lat jak urodziłam córkę. Niestety,a w zasadzie to stety[emoji6]rozstała się z jej ojcem, a moim pierwszym chłopakiem i później o zgrozo mężem. Jestem od kilkunastu lat ponownie, szczęśliwie zamezna. Z tego małżeństwa urodziło nam się troje chlopcow.

Ale dobrze, że teraz Ci się dobrze ułożyło :-D to się liczę?

@Chrząszczyk 1 , rzeczywiście pannica!:-D Ja w wieku Twojej córi miałam już pierwszą dwójkę.
To Ty lada moment babcią będziesz ....a przynajmniej teściową :-) :)

@Halszka_00 super!!! Uwielbiam imiona z charakterem i z przesłaniem.
Nasze dzieci mają imiona biblijne, chrzescijańskie i przyślane.

@mamunia86 A Twoje dzieciaczki jak mają na imię ?

@Chrząszczyk 1 , rzeczywiście pannica!:-D Ja w wieku Twojej córi miałam już pierwszą dwójkę.
To Ty lada moment babcią będziesz ....a przynajmniej teściową :-) :)

@Halszka_00 super!!! Uwielbiam imiona z charakterem i z przesłaniem.
Nasze dzieci mają imiona biblijne, chrzescijańskie i przyślane.

22 lata i dwójka dzieciaczków? To tak jak u mnie.

Młode macierzyństwo ma swoje plusy, zdecydowanie. Niestety minusy też ma. Jak wszystko na tym świecie.
Wyszłam za maż mając 20 lat, pierwszą dwójkę urodziłam rok po roku. Tak, że mając 22 lata byłam mama dwójki dzieci. Ostatniego syna urodziłam mając 27 lat.
Pierwszy syn Wojciech-patron Polski, córka Marta - przyjaciołka Jezusa, siostra Marii. Najmłodszy to Szymon Piotr, apostoł, pierwszy papież.

Życie jest przerwrotne. Czasem różnie się układa.

Ostatnia edycja:
Młode macierzyństwo ma swoje plusy, zdecydowanie. Niestety minusy też ma. Jak wszystko na tym świecie.

Zgadzam się. Muszę przyznać, że życie moje potoczyło się jak się potoczyło, tylko dlatego, że młodo poznałam męża. Bardzo szybko wyszłam za mąż i jakoś tak poszło.

Wyszłam za maż mając 20 lat, pierwszą dwójkę urodziłam rok po roku. Tak, że mając 22 lata byłam mama dwójki dzieci. Ostatniego syna urodziłam mając 27 lat.
Pierwszy syn Wojciech-patron Polski, córka Marta - przyjaciołka Jezusa, siostra Marii. Najmłodszy to Szymon Piotr.

Bardzo ładnie :laugh2: Uwielbiam imię Piotr - imię młodszego z moich braci. Sama jestem tą średnią w rodzeństwie.

Też mam Martę :)
Mi piersi zaczęły rosnąć jak miałam 8 lat, nawet byłam u lekarza bo podejrzewali jakieś guzy ale wyszło na to, że już zaczęły rosnąć;) ale się tego wstydziłam!! Miesiączkę dostałam w wieku 12 lat.

reklama
Do góry