reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

To młodo miałyście dzieci :) moje pierwsze rok po ślubie urodziło się jak miałam 27 (rocznikowo 28). Ostatnie w tym roku, 36 (rocznikowo 37).

Różnie się układa :-D 27 lat to też jest młody wiek.
Ja po ślubie odczekałam z mężem ponad rok zanim zaszłam w ciążę. Wyszłam za mąż 3 miesiące po moich 18. urodzinach.

reklama
Moja babcia ma 74 lata, ale ma obecnie 15 wnucząt i 8 prawnucząt, ale ze względu na to, że większość mojego kuzynostwa to malizna.
Moja babcia ma 17 wnucząt i 29 prawnucząt niestety babcia juz 5 lat jak nie żyje. Urodziły się już nawet i prapra wmnuczeta 4 sztuki i jedno w drodze juz za miesiąc. Od strony mamy mam bardzo dużą rodzinę od ojca malutka. Na palcach zliczyc u jednej i drugiej ręki.

Różnie się układa :-D 27 lat to też jest młody wiek.
Ja po ślubie odczekałam z mężem ponad rok zanim zaszłam w ciążę. Wyszłam za mąż 3 miesiące po moich 18. urodzinach.
Ja 3 miesiace po swoich 18 urodzinach to nawet jeszcze z chłopakiem nie spalam[emoji4] zaszłam tuż przed 19 urodzinami. Jestem ze stycznia 9 zresztą. Oboje wówczas z moim chłopakiem byliśmy niedoswiadczeni i szybko zaliczylismy wpadkę. Ślub wzięliśmy jak córka miała rok czasu.intuicja juz wtedy mi podpowiadała żebym nie szła z nim do ołtarza ale jej nie posłuchałam.

Moja babcia ma 17 wnucząt i 29 prawnucząt niestety babcia juz 5 lat jak nie żyje. Urodziły się już nawet i prapra wmnuczeta 4 sztuki i jedno w drodze juz za miesiąc. Od strony mamy mam bardzo dużą rodzinę od ojca malutka. Na palcach zliczyc u jednej i drugiej ręki.

Łooo :laugh2: Myślę, że i moja babcia doczeka się takiej gromadki, chociaż pewnie nie za swojego życia :-(
Akurat u mnie rodzina też od strony mamy.

Ja 3 miesiace po swoich 18 urodzinach to nawet jeszcze z chłopakiem nie spalam[emoji4] zaszłam tuż przed 19 urodzinami. Jestem ze stycznia 9 zresztą. Oboje wówczas z moim chłopakiem byliśmy niedoswiadczeni i szybko zaliczylismy wpadkę. Ślub wzięliśmy jak córka miała rok czasu.intuicja juz wtedy mi podpowiadała żebym nie szła z nim do ołtarza ale jej nie posłuchałam.

Mój mąż jest moim chłopakiem z sąsiedztwa :-D Jednym z pierwszych ludzi jakich tutaj poznałam :) Zakolegował się z moim bratem, więc ja też postanowiłam :laugh2: 7 lat później byliśmy już mężem i żoną.

Łooo :laugh2: Myślę, że i moja babcia doczeka się takiej gromadki, chociaż pewnie nie za swojego życia :-(
Akurat u mnie rodzina też od strony mamy.
Dziwne, bo powiem Ci, że u męża tez jest liczna rodzina od strony mamy, a od taty tez podobnie jak u mnie na palcach zliczyc. Mojego męża babcia ma tylko 4 wnucząt i 6 prawnucząt.

Widzę, że każda z nas ma bogatą historię imienną swoich dzieci! Bardzo milo się to czyta! Zresztą imiona bardzo ładne.
Jeśli będę miała jeszcze dziecko to mam propozycje imion.

Też swoj plan do 30 troje dzieci zeealizowalam. Teraz mam 32 lata.

U nas jest tak, Z mam bardzoo liczną rodzine a maż nie bardzo.

reklama
Widzę, że każda z nas ma bogatą historię imienną swoich dzieci! Bardzo milo się to czyta! Zresztą imiona bardzo ładne.
Jeśli będę miała jeszcze dziecko to mam propozycje imion.

Też swoj plan do 30 troje dzieci zeealizowalam. Teraz mam 32 lata.

U nas jest tak, Z mam bardzoo liczną rodzine a maż nie bardzo.

Hahah Propozycji to ja także mam trochę. Tylko dzieci trójka :-D

Dziewczynka:

Alice Stuart
Eleonora Stuart
Isabelle Stuart
Victoria Stuart
Adelaide Stuart
Marie Stuart
Eugenie Stuart
Helena Stuart
Rose Stuart
Clarie Stuart