reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam Mamusie!
pisałam wczesniej ale znikelam bo ogrom obowoazkow przytlacza. ja mam 3 kochanych Urwisków: 11 lat, 6 lat i 5 miesiecy. Podziwiam mamusie z wieksza gromadka i zazdroszcze choc chyba na kolejne sie bym juz nie zdecydowala. czasami wydaje mi sie ze nie nadazam juz teraz.
My walczymy u Malenstwa z AZS och jak mi Jej szkoda a u 6 latka z alergiami i wlasnie dzis wycisnelam sok z pokrzywy ponoc dobry w tych kwestiach. u Nas tez upaly ale wole to niz zimno.

reklama
Cześć dziewczyny

Czy się przyda czy nie, papier warto zawsze w ręku mieć :-D

Ja nie pomogę, bo takich problemów nie miałam o_O Myślę, że spacery na mrozie i spanie w super gorącym pomieszczeniu moich dzieciaków zachartował, ale rzeczywiście myślę ,że morze to doskonały pomysł.

To powodzenia! My już to mamy za sobą :-D
Halszka mieszkasz w Polsce?

witam Mamusie!
pisałam wczesniej ale znikelam bo ogrom obowoazkow przytlacza. ja mam 3 kochanych Urwisków: 11 lat, 6 lat i 5 miesiecy. Podziwiam mamusie z wieksza gromadka i zazdroszcze choc chyba na kolejne sie bym juz nie zdecydowala. czasami wydaje mi sie ze nie nadazam juz teraz.
My walczymy u Malenstwa z AZS och jak mi Jej szkoda a u 6 latka z alergiami i wlasnie dzis wycisnelam sok z pokrzywy ponoc dobry w tych kwestiach. u Nas tez upaly ale wole to niz zimno.
Moi synowie sa w podobnym wieku co Twoje dzieci . Mój syn ma 13 lat, drugi tak jak u Ciebie 6 i najmłodszy 4 miesiące.[emoji4]

witam Mamusie!
Mój najstarszy syn również ma AZS zresztą zdiagnozowane kiedy miał 3 miesiące. Już szmat czasu borykamy się z tym problemem. Dzieci ponoć wyrastają z tego ustrojstwa do 3-4 roku życia w jego przypadku niestety tak się nie stało. O soku z pokrzywy nie słyszałam.
Co do ogarnięcia gromady to u nas bułka z masłem. Między nimi taka różnica wieku, najstarszy jest samodzielny i sredniakowi pomożem kiedy w danym momencie jestem zajęta, bo np ogarniam najmniejszego naszego wyskrobka[emoji38]

Mój najstarszy syn również ma AZS zresztą zdiagnozowane kiedy miał 3 miesiące. Już szmat czasu borykamy się z tym problemem. Dzieci ponoć wyrastają z tego ustrojstwa do 3-4 roku życia w jego przypadku niestety tak się nie stało. O soku z pokrzywy nie słyszałam.
Co do ogarnięcia gromady to u nas bułka z masłem. Między nimi taka różnica wieku, najstarszy jest samodzielny i sredniakowi pomożem kiedy w danym momencie jestem zajęta, bo np ogarniam najmniejszego naszego wyskrobka[emoji38]
mi moja najsarsza tez duzo pomaga ale klopot chyba tkwi we mnie bo nie porafie odpoczywac i nawet gdy wszyscy spia to ja jeszcze to i tamto. np: odkurzam cala chate prawie codziennie, gdyz nie znosze nawet najmniejszego smietka na podlodze

Na codzień emolienty po kąpieli emolium albo cetaphil. Piore w Jeelp albo Bialym Jelwniu w plynie. Kapiel bialy jelen w plynie na AZS. Zmiany zapalne smarujemy Elidel, Protopic. Jeśli nie są rozległe, nie duże to advantan. Jeśli są juz paskudne to antybiotyk przez 3-5 dni Belogent i po nim przechodzimy na Protopic.

reklama
Do góry