reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Czy ja też mogłabym dołączyć? Jestem mamą cudownej trójeczki. Najstarsza córka ma 10 lat, synek 8 i malutki skończył właśnie 3 miesiące. Jak wszystko bedzie dobrze (miałam teraz drugą cesarke) to za 2-3 lata pomyslimy o jeszcze jednym dzidziusiu[emoji4]
Zapraszamy. Rozgosc się mamuśko[emoji4]
To jesteś mamuśką zdaje się, że podobnie jak ja lutowego maluszka?

reklama
Dokładnie, nawet byłam u Was przez chwile na wątku, ale jakoś nie mogłam się wbić [emoji27]
Faktycznie[emoji4]sprawdziłam i nawet Cię kojarzę.[emoji4]... urodziłas wcześniej tak jak przepowiadałas? My mieliśmy termin na pierwszą połowę lutego ale już 1 lutego tuliłam w ramionach tego mojego małego bąbelka[emoji6]

Powiem Ci, że ja lubię moje samotne poranki z Antosiem.[emoji4] Lepiej się chłopak wysypia, a tak to nasz średniak dokazuje i musze trzymać go cały czas na wodach żeby dał temu maluchowi choć troszkę spokoju.[emoji1]

Cóż, u mnie raczej nici z samotnych poranków, bo w sierpniu wracam do pracy i mam już zaplanowanych kilka delegacji.

Czy ja też mogłabym dołączyć? Jestem mamą cudownej trójeczki. Najstarsza córka ma 10 lat, synek 8 i malutki skończył właśnie 3 miesiące. Jak wszystko bedzie dobrze (miałam teraz drugą cesarke) to za 2-3 lata pomyslimy o jeszcze jednym dzidziusiu[emoji4]

Witamy :-D Jesteś z lutówek 2018?

reklama
Do góry