reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
@Sopek - witaj! masz dzieci prawie tak samo jak moja siositra :)'

Coś o tym wiem. Choc mam starsze dzieciaczki. Chylę czoła, bo ja chyba padlabym mając dwa takie maluszki w domu jak Ty. Mój 13 latek juz samodzielny i ułożony chłoptaś ale rękę musze trzymać mimo wszystko na pulsie. Maluch 4 miesiaczny...prawie 4 miesieczny
emoji38.png
tez bez narzekania...dziecie idealne ale mój 6 latek to egzemplarz nie do zdarcia
emoji6.png
skąd ma tyle energii nie wiem ale jest go wszędzie pełno jest słodki i kochany ale czasami daje w kość

no, nie jestłatwo, nie ukrywam ;)
te dwa maluchy, najmnejszy to wogóle noworodek, więc jeszcze strasznie nieprzewidywalny I bardzo mało śpi więc chusta w ruch. ale ile można nosić....

Mój najstarszy zacznie swoją edukację w szkole od września i trochę się obawiam. Zobaczymy jak to będzie

oj, szkoła to oddzielny temat ;)

hello

fajnie, że się tutaj ruch zrobił :)

Ja dzisiaj pracuję z domu i krócej, bo jadę na weekend do Wrocławia i Czech z Młodszymi, Igor jedzie z Dziadkami w góry. Piękna pogoda, więc mam nadzieje, że będzie super

Sopek zapraszamy

miłego weekendu

Dziękujemy.[emoji4]Ruch się zrobił przez chwile ale znowu chyba słabnie[emoji38]
Mój weekend upłynie raczej na sprzątaniu w domu i przed nim. W niedziele wybierzemy się jedynie do teściowej z kwiatkiem. Zapraszała na kawałek ciasta i kawę. Starszy syn pojechał dziś na wycieczkę szkolna wiec w niedziele trzeba go będzie odebrać pod wieczór spod szkoły. Nie wiem czy się cieszyć, że nadchodzą wakacje, czy czekać z trwogą. Będzie głośno w domu od rana taki mam spokoj[emoji38]

Chrząszczyk no ja też nie wiem czy się cieszyć , że wakacje czy w drugą stronę. Na pewno z chęcią odpocznę od tego ciągłego jeżdżenia i pamiętania co kto kiedy.

Sopek witaj

Annaoj cześć, u mnie pomieszanie z poplątaniem. Cały czas coś. Właśnie skończyłam wartę przy betoniarce .

A Alicja, właśnie. Co ja widzę na zdjęciach to sobie myślę kiedy ona tak urosła. Taka pannica :)

Netka współczuję kochana. Czemu każą Ci tak długo czekać?

Annaoj kce mój najstarszy z września 2013:blink:
Ja to się zastanawiam jak się odnajdę we wrześniu z jednym dzieckiem w domu bo córka idzie do przedszkola :rolleyes2:

Chrząszczyk no ja też nie wiem czy się cieszyć , że wakacje czy w drugą stronę. Na pewno z chęcią odpocznę od tego ciągłego jeżdżenia i pamiętania co kto kiedy.

Sopek witaj

Annaoj cześć, u mnie pomieszanie z poplątaniem. Cały czas coś. Właśnie skończyłam wartę przy betoniarce .

A Alicja, właśnie. Co ja widzę na zdjęciach to sobie myślę kiedy ona tak urosła. Taka pannica :)

Netka współczuję kochana. Czemu każą Ci tak długo czekać?

Przy krwawieniu szyjka się otwiera i zabieg jest mniej inwazyjny. Tyle, że wtedy to już wolę przeczekać w domu. Nie wiem dlaczego nie wspomagają farmakologicznie.
W sumie to tyle dobrego, że siedzę w domu na L4. :-) :) ciążowym...

reklama
Dominika81 to Twoja siostra też wielodzietna, moje mają po jednym i chyba nie zazdroszczą mi mojej gromadki;) a Ty jak dajesz radę z czworeczka? Masz kogoś do pomocy? My nie mamy nikogo ale nie jest źle, lubię to tempo życia;) jedyne co bym wyeliminowała to choroby, chorują za dużo niestety:(

Do góry