reklama
Halszka_00
Fanka BB :)
Hej dziewczyny to może ja też dołączę? Mam trójeczke: syn - 4,5roku, córka 2,5 roku i najmłodszy synek siedem miesięcy prawie
Pewnie! Będzie nam bardzo miło. Tym bardziej, że wątek się ożywił.
Dominika81
@Sopek - witaj! masz dzieci prawie tak samo jak moja siositra '
no, nie jestłatwo, nie ukrywam
te dwa maluchy, najmnejszy to wogóle noworodek, więc jeszcze strasznie nieprzewidywalny I bardzo mało śpi więc chusta w ruch. ale ile można nosić....
oj, szkoła to oddzielny temat
Coś o tym wiem. Choc mam starsze dzieciaczki. Chylę czoła, bo ja chyba padlabym mając dwa takie maluszki w domu jak Ty. Mój 13 latek juz samodzielny i ułożony chłoptaś ale rękę musze trzymać mimo wszystko na pulsie. Maluch 4 miesiaczny...prawie 4 miesiecznytez bez narzekania...dziecie idealne ale mój 6 latek to egzemplarz nie do zdarciaskąd ma tyle energii nie wiem ale jest go wszędzie pełno jest słodki i kochany ale czasami daje w kość
no, nie jestłatwo, nie ukrywam
te dwa maluchy, najmnejszy to wogóle noworodek, więc jeszcze strasznie nieprzewidywalny I bardzo mało śpi więc chusta w ruch. ale ile można nosić....
Mój najstarszy zacznie swoją edukację w szkole od września i trochę się obawiam. Zobaczymy jak to będzie
oj, szkoła to oddzielny temat
Chrząszczyk 1
Zapraszamy[emoji4]Hej dziewczyny to może ja też dołączę? Mam trójeczke: syn - 4,5roku, córka 2,5 roku i najmłodszy synek siedem miesięcy prawie
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
fajnie, że się tutaj ruch zrobił
Ja dzisiaj pracuję z domu i krócej, bo jadę na weekend do Wrocławia i Czech z Młodszymi, Igor jedzie z Dziadkami w góry. Piękna pogoda, więc mam nadzieje, że będzie super
Sopek zapraszamy
miłego weekendu
fajnie, że się tutaj ruch zrobił
Ja dzisiaj pracuję z domu i krócej, bo jadę na weekend do Wrocławia i Czech z Młodszymi, Igor jedzie z Dziadkami w góry. Piękna pogoda, więc mam nadzieje, że będzie super
Sopek zapraszamy
miłego weekendu
Chrząszczyk 1
Dziękujemy.[emoji4]Ruch się zrobił przez chwile ale znowu chyba słabnie[emoji38]
Mój weekend upłynie raczej na sprzątaniu w domu i przed nim. W niedziele wybierzemy się jedynie do teściowej z kwiatkiem. Zapraszała na kawałek ciasta i kawę. Starszy syn pojechał dziś na wycieczkę szkolna wiec w niedziele trzeba go będzie odebrać pod wieczór spod szkoły. Nie wiem czy się cieszyć, że nadchodzą wakacje, czy czekać z trwogą. Będzie głośno w domu od rana taki mam spokoj[emoji38]
Mój weekend upłynie raczej na sprzątaniu w domu i przed nim. W niedziele wybierzemy się jedynie do teściowej z kwiatkiem. Zapraszała na kawałek ciasta i kawę. Starszy syn pojechał dziś na wycieczkę szkolna wiec w niedziele trzeba go będzie odebrać pod wieczór spod szkoły. Nie wiem czy się cieszyć, że nadchodzą wakacje, czy czekać z trwogą. Będzie głośno w domu od rana taki mam spokoj[emoji38]
lenka21*
2+3 = MY
Chrząszczyk no ja też nie wiem czy się cieszyć , że wakacje czy w drugą stronę. Na pewno z chęcią odpocznę od tego ciągłego jeżdżenia i pamiętania co kto kiedy.
Sopek witaj
Annaoj cześć, u mnie pomieszanie z poplątaniem. Cały czas coś. Właśnie skończyłam wartę przy betoniarce .
A Alicja, właśnie. Co ja widzę na zdjęciach to sobie myślę kiedy ona tak urosła. Taka pannica
Netka współczuję kochana. Czemu każą Ci tak długo czekać?
Sopek witaj
Annaoj cześć, u mnie pomieszanie z poplątaniem. Cały czas coś. Właśnie skończyłam wartę przy betoniarce .
A Alicja, właśnie. Co ja widzę na zdjęciach to sobie myślę kiedy ona tak urosła. Taka pannica
netka.
Chrząszczyk no ja też nie wiem czy się cieszyć , że wakacje czy w drugą stronę. Na pewno z chęcią odpocznę od tego ciągłego jeżdżenia i pamiętania co kto kiedy.
Sopek witaj
Przy krwawieniu szyjka się otwiera i zabieg jest mniej inwazyjny. Tyle, że wtedy to już wolę przeczekać w domu. Nie wiem dlaczego nie wspomagają farmakologicznie.
W sumie to tyle dobrego, że siedzę w domu na L4. ciążowym...
reklama
Sopek
Moderator
Dominika81 to Twoja siostra też wielodzietna, moje mają po jednym i chyba nie zazdroszczą mi mojej gromadki a Ty jak dajesz radę z czworeczka? Masz kogoś do pomocy? My nie mamy nikogo ale nie jest źle, lubię to tempo życia jedyne co bym wyeliminowała to choroby, chorują za dużo niestety
Podziel się: