reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Cześć dziewczyny :-D
Zatem ja także dołączam do wątku jako mama trójki. Widzę, że znam tu jedynie chyba @Chrząszczyk 1
Moje dzieciaczki
- Edward Henry Stanisław (28 kwietnia 2013),
- George Edmund Jan (9 listopada 2014),
- Elizabeth Grace Natalie (11 luty 2018)

Szkoda, że wątek nie jest bardziej żywszy, ale trudno. Liczę, że być może się rozwinie.
Witam Cię @Halszka_00 niestety u progu stoję tylko ja[emoji38]nikt tutaj konwersacji nie prowadzi. Dziewczyny gdzieś pouciekały. Kompletnie nic tutaj sie nie dzieje...odpowiada jedynie echo[emoji848]spadamy w takim razie na nasz wątek?[emoji38]

reklama
Coś ciężko to idzie

Halszka widzę ,że po dwóch chłopcach doczekaliscie się córeczki :)

Happy mama jak się czujesz? Na kiedy masz termin?

U nas była planowana dziewczynka i tak kombinowalismy ale wyszedł nam chłoptaś. Mąż mnie urabiał,urabiał, przekonywał i zarzucał argumentami "za" kolejnym maluchem. Nie chciałam się zgodzić ale wkoncu uległam.

Mój absolutnie jest na nie. Mi tęskno za maluszkiem, a jakby była dziewczynka to już w ogóle . Ale lepiej dla nas wszystkich jeśli zostanie tak jak jest. W sumie czas jeszcze mam bo dopiero stuknie mi 31 jeden więc kto wie :)

reklama
Do góry