reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ivi dobrze ze u Ciebie wszystko ok. Długo jeszcze?? Poziomki co u Ciebie?

U mnie trzęsienie ziemi było bo z roboty dobra zmiana mnie wywaliła. Teraz siedzę 3 miesiace w domu i się ciesze w sumie. Bo najmlodsze zaczely Zlobek i chorują od razu wszystkie. Z niani zrezygnowałam bo już niepotrzebna. W grudniu zaczynam nowa prace i mam nadzieje ze do tego czasu dzieciaki się wychowują. A jak dobrze pójdzie uda mi się od razu pociągnąć rodzicielski i pójdę na początku tylko na pół etatu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milla mnie też z pracy zwolnili rok temu.. Teraz rozkręca swój b biznes, miałam czas na przemyślenia, dzieci, ogarniecie domu. Na początku była to katastrofa teraz mysle że tyko był kopniak motywacyjny :) ufff

Poziomki chodzisz czy się b kulasz. Ile pozostało do dnia w którym ujrzymy poziomka ??

Moje dziecko najstarsze uparlo się na klase sportowa i tak o to tym sposobem 3 razy w tygodniu ma na 6.30 basen (3h dziennie). Dziś jest ten dzień. Pije już kawę, zaraz będę mylą podłogi i do pracy :)

Miłego dnia dziewczyny odezwijcie się co u was :)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje że nie zapesze witając się z Wami ale jestem w (ok.) 17 t.c. i w lutym na świat przyjdzie nasze trzecie szczęście :) mam dwóch synów 6 i 2 lata :)
To tak jak u nas [emoji4] dwóch chłopców, a teraz oczekujemy córeczki [emoji3] termin również na luty.
Pozdrawiamy

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
21tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

ja cie moge natchnac pozytywnie :)Mialam ciezkie ciaze,3 ciaze chorowalam na cholestaze ostatnia dosc ciezko przechodzilam. mam piatke dzieci. Pierwsza trojka co dwa lata i miedzy 4i 5 jest 2,5 lat roznicy. Da sie przezyc i ogarnac ;)
Cześć fajnie słychać że da się ogarnąć niedługo u mnie będzie piątka [emoji4] mam trzech chłopców między nimi jest 4 lata różnicy po najmłodszym po 2,5 roku nasza niespodzianka córeczka teraz też będzie 2,5r ale jeszcze nie wiemy na kogo czekamy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Stefa widze ze jestes w swoim żywiole z tym klubem. Az miło patrzeć bo widac ze Cie to rajcuje [emoji5]

Moje dzieci chodzą 6 razy w tygodniu na treningi... Zeby sie chociaż zmeczyly[emoji30]

Miło widzieć ze sa nowe mamy[emoji5] ostatnio jakoś pustawo było

Laski meldować co tam u Was!!

Dajcie jakieś sposoby na wywołanie porodu bo ja juz dziekuje[emoji24]

http://lbdf.lilypie.com/UYdOp1.png

Stefa widze ze jestes w swoim żywiole z tym klubem. Az miło patrzeć bo widac ze Cie to rajcuje [emoji5]

Moje dzieci chodzą 6 razy w tygodniu na treningi... Zeby sie chociaż zmeczyly[emoji30]

Miło widzieć ze sa nowe mamy[emoji5] ostatnio jakoś pustawo było

Laski meldować co tam u Was!!

Dajcie jakieś sposoby na wywołanie porodu bo ja juz dziekuje[emoji24]

http://lbdf.lilypie.com/UYdOp1.png
Najprzyjemniejszy który znam to seks ale taki prawdziwy a nie aby było[emoji14][emoji13]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie melduje:D dzis siedze na komórce bo nie jestem w stanie wstać z łóżka- ciśnienie na poziomie 90/33:D

Poziomki trzymaj sie :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry