reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
happymama bo promocje online są tylko te sezonowe, warto się zapisać na newsletera wszystko będziesz wiedzieć :)

annaoj jeżeli praca jest fajna i dobrze się w tym będziesz czuła, to bierz i się nie zastanawiaj:) Wrócisz szybko do sprawnej organizacji, tym bardziej, że masz do pomocy osoby. Teraz są dobre rozwiązania kamer online więc osoby obce można zatrudniać i mieć wgląd do tego co się dzieje w domu, więc jakieś rozwiązanie jest.

poziomki ja przestałam kupować dzieciom, na poczet siebie :D hehe chociaż teraz to tylko mi buty zostały, bo jak schudnę hahaahaha

Proponuję jakiś pierwszy/drugi weekend po świętach? Kto jest za?

Stefa ja tez głownie inwestuje w buty[emoji23] nie moge im odmówić a jeszcze 5 min od domu mam new look i tam balerinki i trampy nawet po £3. Te okropne sklepy wysyłają mi wiadomości i dokładają jakies kupony zniżkowe! Wyobrażasz sobie?

nie no przestańcie ja jestem zakupoholiczką, już jestem uzalezniona od h&m i ebay a jak jeszcze mi zaczną jakieś promocje z nexta przychodzić to już koniec :p
Narazie i tak wstrzymuje z zakupami bo nie znam płci a naprawdę mało jest ubranek fajnych unisex .

Happy ja bym powiedziała ze praktycznie nic nie ma unisex:/
Ja sie nie obkupie na wyprawkę bo po Neli mam strasznie dużo ubranek i większość z nexts wiec sa nadal super

poziomki a orientujesz sie po ile u Was są szlafroki dla dziewczynek i takie plastykowe buty na obcasach ?? Jakby co można Cie wykorzystywać do zakupów?

happymama
ja już z H&M się wyleczyłam, swoją drogą z czego to musi być wszystko zrobione jak tak się kurczy ;p?

ale mam dzis podły dzień, taki wiecie nerwowy i wybuchowy !

stefaa z tego co wiem to hm uzywa czesto jakies bio bawelny i te ubrania czasami po praniu tak sie kurcza wlasnie.

Annaoj ja Cie podziwiam za brak suszarki! Nie wyobrażam sobie życia bez niej:)
Jeżeli dostałaś ciekawa ofertę to do dzieła! Jeżeli masz potem żałować to po co marnować okazje?
Ja tez mam problem z obcymi w moim domu i jeszcze przy dzieciach :/
Chłopak miał by przekichane, najbardziej rozpieszczony facet ever! :D

reklama
Ja tez ńie mam suszarki i jakos ciezko mi sie do niej przekonac. Mamy tez za malo miejsca i nie byloby gdzie jej wstawic.

Poziomki, co prawda u nas nie ma takiej przewagi plci, ale i tak boje sie zeby Madziulka nie byla przez wszystkich rozpieszczna.
Jak Twoja najstarsza zapatruje sie na kolejne rodzienstwo? Nie buntuje sie? Jedni z naszych znajomych jak mialo sie urozic kolejne malenstwo to najstarsza powiedziala ze jeszcze jedno dziecko i ona sie wyprowadza :/

Tak mi szkoda naszego najstarszego bo on niemdopuszcza do siebie mysli ze to jednak bezie chlopiec. Mowi ze on czeka na kolejna siostre. Niechce drugiego brata mimo ze z Andrzejem stanowia niezly duet

Ostatnia edycja:
Do góry