reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

no ja teraz mam dylemat co zrobić - czy zostać w domu, czy próbować ciągnąć dalej to szaleńcze życie.. najmłodsza z rykiem do żłobka, starszaki do przedszkola.. powrót, zajęcia, dom, kolacja i spanie.. zero czasu dla dzieci i dla siebie ..
A co będzie jak czwarte się pojawi.. nawet nie wiem..

reklama
Ivi jak możesz to zostań w domu, poza tym koszty dużo spadną bo żłobek, dojazdy jedzenie itp. Poza tym dzieciaki szybko rosną i fajnie jest sie nacieszyć.

Doris zapłaciłam 9.99
sportsdirect.com next.co.uk patrz na promocje. Ciuchy z neta dla dzieci sa super jakości
Jeszcze taki mam
ImageUploadedByForum BabyBoom1457992272.346228.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1457992283.179430.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457992272.346228.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457992272.346228.jpg
    199,1 KB · Wyświetleń: 347
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1457992283.179430.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457992283.179430.jpg
    199,1 KB · Wyświetleń: 351
Ostatnia edycja:
poziomki przepiekne te ubranka na stronie nexta i ceny jakie przystepne. Niestety z tego co wyczytalam to nie wysylaja za granice :/

Hej
Ivi myślę tak jak Poziomki ;-)

Poziomki urocze ciuszki.

Byłam wczoraj na wizycie, dzidziuś ma się dobrze, nadrobil, z 13 dni różnicy nadrobil do 4 dni ;-), wszystko jest dobrze na tym etapie tylko mam krwiaka :-(, no nic więcej luteiny i więcej odpoczywam, tyłku ja sama z dziećmi cały czas,m pomaga ile może. Ale jestem dobrej myśli i danych radę.

Hej hej moje brzuchate, ale kusicie tymi ubrankami.

Ja często kupuję w Next, jak robią wyprzedaże. Link do: Odziez damska, meska i dziecieca | Next: Polska i wysyłka jest do Polski, może happymama musisz wybrać odpowiedni kraj? Uwielbiam od nich rajstopy, nic się z nimi nie dzieje i koszulki na lato, mogą chodzić całymi latami i nic nie jest rozciągnięte.
Nie wiem czy się chwaliłam, ale mam suszarkę na pranie w końcu, tylko cholewcia nikt mi nie powiedział, żeby ciuchów z H&M w niej nie suszyć, tak się stało, że spodnie A są teraz spodniami D. Jeden ma za dużo ciuchów a drugi ma braki hehe, nie wspomnę już o M, który ze strachu poszedł się ważyć:D:D

annaoj wszystko będzie dobrze, najgorzej to przejmować się na zapas. A na kawę to musimy umówić się w tym półroczu, bo potem znowu nam zejdzie! Może zorganizujemy jakieś spotkanie, Mam z okolicy. Które się piszą ręka w gorę:D

Doris ja polecam firmę Bebetto nie jest bardzo znana, ale jest dobra. Przede wszystkim mają bardzo lekkie wózki, a po mieście, po krawężnikach i tych wszystkich chodnikach, już nie wspomnę o mieszkaniu w bloku, lekki wózek to podstawa :) Mój kuzyn ostatnio rozważał zakup i byłam mocno zaangażowana :)

Ivi sama musisz podjąc tą decyzję, zastanów się co jest dla Ciebie ważniejsze, czy możesz sobie pozwolić na chwilę zwolnienia. Bo spokój ducha też jest uzależniony od finansów. Zrób sobie bilans strat i zysków, oceń co jest cenniejsze:)

Jutro idę podpisac umówę przedwstępną na lokal, mam takiego stresa i tyle wątpliwości, a do tego przyszła @, że jak dziś nie zwariuje to będzie dobrze! Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze ! M mnie wkurza, bo odnoszę wrażenie, że on nie chce, że jemu jest dobrze jak jest i nie chce tego zmieniać :( Ogólnie nie wtrąca się, każdą decyzję mam podjąć sama, a jednak to nasze życie wspólne jest ..

Stefa - oj tak, suszarka to rewelacja :) uważać też trzeba na rajstopy, bo z zasady kurczą się o jeden rozmiar ;) Ale poza tym - genialna sprawa:D

hello
Nic nie piszcie o suszarce, bo ja się nadal nie zdecydowałam. I oczywiście wkurzam się sama na siebie.
Ivi decyzja nie jest łatwa, też wczoraj miałam kryzys. Założenie jest takie, że Mama będzie pomagać jak wrócę do pracy (B mówi o zatrudnieniu kogoś, ale nie wiem czy bym potrafiła obcej osobie zaufać). Tylko przy mojej mamie to jest "hulaj dusza, piekła nie ma" wrrrrrrrrrrrr
Wkurzam się i na samą myśl mam dość.
Z jednej strony dobrze mi w domu, ale z drugiej trochę strach, bo za kilka lat dzieciaki swoje życie będą miały. Może gdyby nie ta propozycja nie miałabym takich dylematów. Ale, że spadło trochę "jak z nieba" to pewnie do końca życia bym sobie nie darowała, że nie skorzystałam, bo już się na pewno nie powtórzy.

STEFAA BĘDZIE DOBRZE!!! Rzucaj terminem, ja się piszę.
Poziomki piękne. Ty wiesz jakbyście tego małego mężczyznę rozpieściły :wink:
Nawet nie wiem tak do końca jaki ten wynik, tylko że nietaki. I z krwi dodatkowo też nietaki, co podwyższa ryzyko o 20%:baffled: Ja cały czas myślę pozytywnie, tylko się wkurzam, że to tak trwa.
Dorota na pewno będzie dobrze.
Halina jak tam w pracy?
Kate co tam u Ciebie??
Lenka??
Reszta?

miłego dnia

Happy zawsze możesz wysłać do mnie a ja Tobie prześle.

Dorota spory ten krwiak:/ super ze dzidzia rośnie, oby do 12 tygodnia

Stefa oczywiście ze sie chwaliłas ;)
Niestety wszystko co choć trochę sie rozciąga moze sie skurczyć, jest to przydatne jak spodnie kupie za duże lub stare były rozciągnięte;)

Nela dostała swoje pierwsze buty, bardzo szybko sie do nich przyzwyczaiła co znaczy ze sa wygodne:)

Aaaaale mam lenia :/

reklama
Do góry