Hej hej moje brzuchate, ale kusicie tymi ubrankami.
Ja często kupuję w Next, jak robią wyprzedaże.
Link do: Odziez damska, meska i dziecieca | Next: Polska i wysyłka jest do Polski, może
happymama musisz wybrać odpowiedni kraj? Uwielbiam od nich rajstopy, nic się z nimi nie dzieje i koszulki na lato, mogą chodzić całymi latami i nic nie jest rozciągnięte.
Nie wiem czy się chwaliłam, ale mam suszarkę na pranie w końcu, tylko cholewcia nikt mi nie powiedział, żeby ciuchów z H&M w niej nie suszyć, tak się stało, że spodnie A są teraz spodniami D. Jeden ma za dużo ciuchów a drugi ma braki hehe, nie wspomnę już o M, który ze strachu poszedł się ważyć
annaoj wszystko będzie dobrze, najgorzej to przejmować się na zapas. A na kawę to musimy umówić się w tym półroczu, bo potem znowu nam zejdzie! Może zorganizujemy jakieś spotkanie, Mam z okolicy. Które się piszą ręka w gorę
Doris ja polecam firmę Bebetto nie jest bardzo znana, ale jest dobra. Przede wszystkim mają bardzo lekkie wózki, a po mieście, po krawężnikach i tych wszystkich chodnikach, już nie wspomnę o mieszkaniu w bloku, lekki wózek to podstawa
Mój kuzyn ostatnio rozważał zakup i byłam mocno zaangażowana
Ivi sama musisz podjąc tą decyzję, zastanów się co jest dla Ciebie ważniejsze, czy możesz sobie pozwolić na chwilę zwolnienia. Bo spokój ducha też jest uzależniony od finansów. Zrób sobie bilans strat i zysków, oceń co jest cenniejsze
Jutro idę podpisac umówę przedwstępną na lokal, mam takiego stresa i tyle wątpliwości, a do tego przyszła @, że jak dziś nie zwariuje to będzie dobrze! Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze ! M mnie wkurza, bo odnoszę wrażenie, że on nie chce, że jemu jest dobrze jak jest i nie chce tego zmieniać
Ogólnie nie wtrąca się, każdą decyzję mam podjąć sama, a jednak to nasze życie wspólne jest ..