reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki trzymam kciuki za seeduszko:)

Happymama82 ja w pierwszej ciąży wymioty miałam przez całe 3 m-ce. Masakra. Chciałabym aby w przyszłej ciąży mnie ominęły.

Ja dziś w pracy do 17. Córka u babci, a mąż pojechał z synem po guada:)

reklama
Doris tak w poniedziałek.
Na tym etapie ciazy jyz raczej ładnego zdjęcia nie dostaniesz bo dzidzia za duza

Happy miło to słyszeć, teraz najlepszy 2 trym :)

Magda kazda ciąża inna :)

Ja sie w poprzedniej potwornie czułam, to była tragedia nie ciaza. Teraz jak narazie szybko sie mecze i nie mam ochoty na jedzenie pomimo ze jestem głodna :/

Happymama, mnie tez zasuwa czas. Ja w ogole zapominam ze jestem w ciazy, tylko zadyszka mnie czasem dorwie.
Niebawem bedziemy mieli wieksze auto :). Oby sie wszystko udalo!

Doris niewiem na kiedy lekarz wyznaczy polowkowe usg. Pewnie jakos w drugiej polowie marca. Od samego poczatku przeczucie mu mowi ze to dziewczynka. Jeszcze mnie nigdy nie zmililo takze zobaczymy ;)

Hej kobitki a ja w szpitalu pojawiło się krwawienie zrobili bhcg jutro znowu zrobią bo po samym usg źle to wygląda mówią ze mam się nastawic ze nic z tego nie będzie ; (

mmufinka, a który Ty masz tydzień? U Ciebie tak jak u Poziomek chyba nie było jeszcze serduszka?
Ty mieszkasz w PL? Bierzesz leki? masz jeszcze plamienie czy krwawienie?

reklama
Magda to reperuj zdrówko i potem będziemy trzymać kciuki za owocne starania. A kto u Was tym qładem będzie śmigał?

słodka owsianka jakie autko będziecie mieli?

mmufinka trzymaj się dzielnie!

No i weekendzik, a ja dalej chora. Ehhh.... już od mojego kaszlenia maluszek pokasłuje trochę. Oby się to u niego nie rozkręciło! A chciałam po niedzieli do dentysty się wybrać, no i dupa, bo z takim kaszlem to nie ma co.
Miłej niedzieli wszystkim :)

Do góry