reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki trzymam kciuki za seeduszko:)

Happymama82 ja w pierwszej ciąży wymioty miałam przez całe 3 m-ce. Masakra. Chciałabym aby w przyszłej ciąży mnie ominęły.

Ja dziś w pracy do 17. Córka u babci, a mąż pojechał z synem po guada:)

reklama
Doris tak w poniedziałek.
Na tym etapie ciazy jyz raczej ładnego zdjęcia nie dostaniesz bo dzidzia za duza

Happy miło to słyszeć, teraz najlepszy 2 trym :)

Magda kazda ciąża inna :)

Ja sie w poprzedniej potwornie czułam, to była tragedia nie ciaza. Teraz jak narazie szybko sie mecze i nie mam ochoty na jedzenie pomimo ze jestem głodna :/

Happymama, mnie tez zasuwa czas. Ja w ogole zapominam ze jestem w ciazy, tylko zadyszka mnie czasem dorwie.
Niebawem bedziemy mieli wieksze auto :). Oby sie wszystko udalo!

Doris niewiem na kiedy lekarz wyznaczy polowkowe usg. Pewnie jakos w drugiej polowie marca. Od samego poczatku przeczucie mu mowi ze to dziewczynka. Jeszcze mnie nigdy nie zmililo takze zobaczymy ;)

Hej kobitki a ja w szpitalu pojawiło się krwawienie zrobili bhcg jutro znowu zrobią bo po samym usg źle to wygląda mówią ze mam się nastawic ze nic z tego nie będzie ; (

mmufinka, a który Ty masz tydzień? U Ciebie tak jak u Poziomek chyba nie było jeszcze serduszka?
Ty mieszkasz w PL? Bierzesz leki? masz jeszcze plamienie czy krwawienie?

reklama
Magda to reperuj zdrówko i potem będziemy trzymać kciuki za owocne starania. A kto u Was tym qładem będzie śmigał?

słodka owsianka jakie autko będziecie mieli?

mmufinka trzymaj się dzielnie!

No i weekendzik, a ja dalej chora. Ehhh.... już od mojego kaszlenia maluszek pokasłuje trochę. Oby się to u niego nie rozkręciło! A chciałam po niedzieli do dentysty się wybrać, no i dupa, bo z takim kaszlem to nie ma co.
Miłej niedzieli wszystkim :)

Do góry