reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hejka wszystkim.
Troszku nie zaglądałam tutaj, bo jakoś weny na kompa nie miałam.
U nas teraz ferie, to dzieci niby w domu powinni siedzieć, ale ten tydzień chodzą na feryjne zajęcia do szkoły. To mam powiedzmy ze 4 godziny wolne od dwójki i zajmuję się tylko najmłodszym urwisem :) A mój prawie (bo jutro skończy) miesięczniak już na czworakach od tygodnia zasuwa jak perszing!!! Najpierw załapał chodzenie na czworakach do tyłu, a po kilku dniach do przodu i wstaje jak sie czegoś przytrzyma! No już wszędzie go pełno!

A mnie meczy coś, gardło boli, kaszlę, 2 dni wcześniej wszystkie gnaty mnie bolały - nałykałam sie tabletek i teraz gnaty już nie bolą, ale jeszcze tego kaszlu jakbym się pozbyła, to było by super!

Ah byłam dziś u lekarza i chyba nie za dobrze lekarka mówi ze nie widać serduszka a już powinno być w poniedziałek mam wrócić znow zrobic usg a gdyby ból się nasilal to IP. Strasznie się martwię....

Mmufinka spokojnie, daj dzieciatku czas, owu mogła być później, implatacja tez mogła trwać ciut dłużej i stąd opóźnienie, jeszcze nic nie jest przesadzone

Można dołączyć? Kiedyś tu pisałam, że chciałabym 3 dziecko ale mąż nie chciał. Ale w końcu po 3 latach namawiana sie zgodził. Zaczynamy starania w czerwcu:)

mmufinka tak jak pisze lenka poczekaj jeszcze trochę i trzymam kciuki za udane następne usg!

Magda witaj! Ja tu od niedawna jestem, nie zaglądałam za często, ale teraz staram się zajrzeć bo mam troszkę więcej czasu. Dlaczego dopiero w czerwcu chcecie zacząć starania?

Moi chłopcy dziś z innymi dziećmi chodzącymi do szkoły w ferie pojechali do kina. Kurcze, sama bym się wybrała do kina. Ostatni raz byłam w październiku. Jak się lepiej poczuję, to może w przyszłym tygodniu dzieciaki do kina zabiorę.

Wesoła mamusia dopiero w czerwcu bo mam trochę problemy ze zdrowiem. I musze trochę polepszyć wyniki:)

Ja byłam ostatnio w kinie na Planeta Singli. Super film, można się po płakać ze śmiechu, choć ze wzruszenia tez;)

Muffinka czekamy razem na serduszko do poniedziałku:) bedzie dobrze, mnie tez brzuch boli ale co ciaza to na ogół gorzej

Wesoła zdrowka

Magda owocnych staranek

Mnie boli głowa nic mi sie nie chce bleeee

Hej
Poziomki, w poniedziałek masz kolejne usg?
Ja tez mam wizytę u mojego gina wiec pewnie jakieś ładne zdjęcie dostanę w 3d bo w środę jak miałam polowkowe w szpitalu to.dostalam wydruk z takimi malutkimi zdjęciami narządów dzidzi do opisu.

A gdzie Reszta?

reklama
mmufinka jak brzuch?

witam nowe mamusie, owocnych staranek zyczę ;)

poziomki oby już było serduszko!

ja czuję się świetnie, wreszcie bez mdłości i z przypływem energii, do tego maluszek buszuje bardzo często co działa na mnie niezwykle kojąco. Jutro wchodzę w 17 tydzień , przeraża mnie że ten czas tak szybko zasuwa... ;)

Do góry