reklama
Kinga moja dobra przyjaciółka ma dwojke, dziewczynka teraz bedzie miec 3 latka w kwietniu, a młody poltora roku i obe dwoje od urodzenia spiochy, az jej zazdroscilam na poczatku, ale teraz to jakos tak glupio. Chodza spac 19-20 spia do 9 i jeszcze w dzien dobre 2-3 godziny
Aschlee no my jezdzimy i tak 21 godzin nam to zajmuje. Zawsze jedziemy jak moj skonczy prace to tak kolo 18stej, przez Anglie jade ja mamy 5h do promu, na promie 1,5-2h na placu zabaw z młoda sie bawie, moj spi dalej. A pozniej on prowadzi, mloda spi a jak wstanie to juz zazwyczaj w połowie Niemiec jestesmy, wtedy spiewamy piosenki lub rozmawiamy, liczymy auta a w ostatecznosci telefon i bajki czy gra.
Teraz na swieta planujemy sie wybrac do PL, pierwsza Wielkanoc od 4 lat by była w PL, a 4 lata temu na Wielkanoc slub bralismy . Ale zobaczymy jak bede sie czula z ta moja zagrozona ciaza
A czytamy mlodej bajke na dobranoc od urodzenia, bardzo lubie ta chwile, wyciszenia i tulenia sie w lozku do mlodej, dobrze ze ma duze lozko to czasem mozna komara u niej przyciac, zwlaszcza tatus zawsze zasypia jak czyta, czasem szybciej od cory
Teraz na swieta planujemy sie wybrac do PL, pierwsza Wielkanoc od 4 lat by była w PL, a 4 lata temu na Wielkanoc slub bralismy . Ale zobaczymy jak bede sie czula z ta moja zagrozona ciaza
A czytamy mlodej bajke na dobranoc od urodzenia, bardzo lubie ta chwile, wyciszenia i tulenia sie w lozku do mlodej, dobrze ze ma duze lozko to czasem mozna komara u niej przyciac, zwlaszcza tatus zawsze zasypia jak czyta, czasem szybciej od cory
reklama
natala95
Fanka BB :)
a rodzina np?Boberus bo nie mam za bardzo po co.Wakacje spedzalismy tutaj w zeszlym roku malutka byla za mala zeby ja gdzies daleka ciagac wczesniej musialam lezec
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka