reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Boberus czasami aż w wakacje to mi głupio było bo wszyscy dopiero na dwór a my do spania bo on już śpiący. ☺W dzień to tak jak u Ciebie wczesniej z dwa razy po 30 minut po roku zaczął spać raz godzinę teraz tak śpi 30 do 45 minut☺

reklama
boberus to ja moja teraz probuje do czytania zachecac.W sumie my do Pl nie jezdzimy wiec te dlugie drogi nam odpadaja.Bo ciezko zajac czyms dziecko szczegolnie jak droga dluga

Kinga moja dobra przyjaciółka ma dwojke, dziewczynka teraz bedzie miec 3 latka w kwietniu, a młody poltora roku i obe dwoje od urodzenia spiochy, az jej zazdroscilam na poczatku, ale teraz to jakos tak glupio. Chodza spac 19-20 spia do 9 i jeszcze w dzien dobre 2-3 godziny :)

Aschlee no my jezdzimy i tak 21 godzin nam to zajmuje. Zawsze jedziemy jak moj skonczy prace to tak kolo 18stej, przez Anglie jade ja mamy 5h do promu, na promie 1,5-2h na placu zabaw z młoda sie bawie, moj spi dalej. A pozniej on prowadzi, mloda spi a jak wstanie to juz zazwyczaj w połowie Niemiec jestesmy, wtedy spiewamy piosenki lub rozmawiamy, liczymy auta a w ostatecznosci telefon i bajki czy gra.
Teraz na swieta planujemy sie wybrac do PL, pierwsza Wielkanoc od 4 lat by była w PL, a 4 lata temu na Wielkanoc slub bralismy . Ale zobaczymy jak bede sie czula z ta moja zagrozona ciaza:)

A czytamy mlodej bajke na dobranoc od urodzenia, bardzo lubie ta chwile, wyciszenia i tulenia sie w lozku do mlodej, dobrze ze ma duze lozko to czasem mozna komara u niej przyciac, zwlaszcza tatus zawsze zasypia jak czyta, czasem szybciej od cory :D

Boberus mi Marysia też wcześnie chodziła ale jak skończyła 3 latka to jej przeszło☺ więc podejrzewam, że w tym przypadku będzie podobnie☺ czasami to wygodne bo mam wieczór dla Marysi, najgorzej latem jak ciepło a tu 18 spać☺

Ja podziwiam tych ludzi co potrawia wszytko zostawic i wyjechac ja osbiscie bym nie potrafila

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Boberus bo nie mam za bardzo po co.Wakacje spedzalismy tutaj w zeszlym roku malutka byla za mala zeby ja gdzies daleka ciagac wczesniej musialam lezec

reklama
Do góry