reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Mi Kacper chodzi spać 18-18.30 wstaje różnie między 6 a 8 dzisiaj 6.30 karmię go jeszcze dzisiaj pił o 21, 23.30, 3.30 i 5.30. Marianna chodzi spać tak 21,22 a wstaje jak jest w domu pomiędzy 8.30 a 9, w nocy mi sikala do 4 lat potem przy chorobie jeszcze też jej się zdarzyło ale mi mieliśmy problem z nerkami i mimo, że się nauczyła wołać jak miała 3 lata to jeszcze rok popuszczala nie, że się zesikala tylko delikatnie popuscila. Do swojego łóżka poszła jak miała 4 lata bo wtedy wyprowadzilismy się od rodziców☺

reklama
Dzien dobry.U mnie znow kiepska pogoda takze ze spaceru nici bo leje o wieje ze glowe chce urwac

Kinga moja corka uwielbia programy medyczne.Chyba po mnie to ma bo mnie dac jakas ksiazke,zagadke medyczna i bede siedziec cale dnie i noce .Jak siadzie to czasem tak sie skupia ze mam wrazenie ze z tego skupienia przestanie oddychac [emoji23]
Mojego za to wszystkie zwierzeta interesuja jak leci Natura w Jedynce to jak cos do niego mowisz to nawet nie reaguje .a jak sie skonczy program ,to zawsze jest cos mowilas mamusi [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Dzien dobry.U mnie znow kiepska pogoda takze ze spaceru nici bo leje o wieje ze glowe chce urwac

Kinga moja corka uwielbia programy medyczne.Chyba po mnie to ma bo mnie dac jakas ksiazke,zagadke medyczna i bede siedziec cale dnie i noce .Jak siadzie to czasem tak sie skupia ze mam wrazenie ze z tego skupienia przestanie oddychac [emoji23]
Achlee ja też bardzo lubię☺

Mi Kacper chodzi spać 18-18.30 wstaje różnie między 6 a 8 dzisiaj 6.30 karmię go jeszcze dzisiaj pił o 21, 23.30, 3.30 i 5.30. Marianna chodzi spać tak 21,22 a wstaje jak jest w domu pomiędzy 8.30 a 9, w nocy mi sikala do 4 lat potem przy chorobie jeszcze też jej się zdarzyło ale mi mieliśmy problem z nerkami i mimo, że się nauczyła wołać jak miała 3 lata to jeszcze rok popuszczala nie, że się zesikala tylko delikatnie popuscila. Do swojego łóżka poszła jak miała 4 lata bo wtedy wyprowadzilismy się od rodziców[emoji5]
Mój za zwyczaj chodzi spać o 21 i wstaje o 8-9. Wczoraj go cos koplo i siedzial z tatusiem do 1 w nocy a teraz spia spiochy moj dzis w domu to synus zadowolony bedzie

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Natala a mój to tylko dzidzie ogląda i chce żeby mu dac z tv☺ oczywiście to nie jest długo bo tv narazie go mało interesuje ale myślę, że to dobrze narazie☺

Andzelika i siedzi Ci spokojnie np i bajkę ogląda bo moje adhd to zatrzyma narazie się tylko jak maluje na 15 minut☺ a tak to ciągle w biegu☺

Nigdy nie zapomne mialam w szkole babke ktors uwielbiala sie chwalic ze jej maz jest lekarzem i jaka to ona ma wiedze bo o dziewczyny mnie podpuscily zebym zadala jej jakies pytanie a ze mnie dlugo mowic nie trzeba wiec zadawalam pytania na ktore rzadko kiedy znala odpowiedz.Ale za to mega fajnie bede wspominac do konca zycia babeczke od patologii i faceta od chirurgii

Natala ja weterynarzem nigdy nie moglabym byc bo bedziecie sie smiac alr boje sie zwierzat typu kura wywoluje u mnie atak paniki juz nie mowie o gesiach brrr na sama mysl mi goraco... te syczace dzioby i taki dziwny wzrok.

U mnie jedt tak ze starsza moze obejrzec 2 godziny dziennie tv no w ferie i weekend czasem siedzi dluzej ale mala nie oglada i nawet powiem szczerze nie interesuje ja...i dobrze

kinga to mlody ladnie sypia, My Julcie wsumie zawsze kąpalismy o 20stej i tak zostało. Po urodzeniu po kapieli mleko i spała ale nigdy nie była śpiochem w dzien spala 2 razy po 40 minut a od 8 miesiecy raz 40 minut. A teraz kąpiel dalej o 20stej i mleko, mycie zebow, siku, modlitwa do aniołka i czytanie książek, czasem czytam ponad godzine.

reklama
Aschlee to podobnie jak u nas. Młoda ma bajkę z rana ew jak cos robie ale maks 2 godziny dziennie i sama sobie wybiera ( lwia straż, pidżamersi czy jak to się pisze, lub jakas pełnometrażowa typu Shrek, król lew). No i ma mój telefon jak jedziemy gdzies daleko typu do POlski bo mamy 1600 km to wlaczy gre albo bajki na yt

Do góry