reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Witam nowe mamusie

Jak chodzi o kosmetyki to my uzywamy Bübchen i wg nas sa super.Za to pampersy uzywamy babylove i chusteczki tak samo babylove

Padam juz dzis na pyszczek.Strasznie ciezki dzien.Mam nadzieje ze dziewczyny dadza jutro pospac chociaz do 8

U mnie mlody poszedł na drzemkę☺ od rana kazał sobie niemowlaki włączyć ma teraz szał na dzidziusie☺ koniec końców chwilę popatrzył a najbardziej zainteresowala się Marianna jak rosną zeby, jak dzieci widzą, że się kolor oczu zmienia☺ nie mogłam jej oderwać☺

Ja pije kawke jeszcze w spokoju, ogarnelam kuchnie po sniadaniu mojego i zaraz szykuje nam sniadanie. Mloda ma dzisiaj melodie do spania i jeszcze spi o dziwo w swoim lozku. Ale zaraz u nas 10ta wiec bede ja budzic. Zreszta Julka chodzi mi spac po 22, bo szybciej to sie nie da, tysiace razy ja przestawiałąm i nic, a normalnie wstaje przed 9 w dzien nei spi odkad skonczyla 18 miesiecy. Zastanawiam sie czy lozko nie jest obsikane :) Zazwyczaj 3 lub 5 budzi sie na siku i przychodzi juz do nas do wyrka. A odnosnie sikania to pieluchy zdjeła jak miała 2 lata a na noc 2 i 8 miesiecy ( przeprowadzilismy sie w marcu tamtego roku na przedmiescia do wiekszego domu z ogrodkiem i od tej pory spi w normalnym łozku a nie lozeczku) Do tej pory z 4 razy moze zesikała łozko, Na szczescie sa podklady pod przescieradlo :)

Ja pije kawke jeszcze w spokoju, ogarnelam kuchnie po sniadaniu mojego i zaraz szykuje nam sniadanie. Mloda ma dzisiaj melodie do spania i jeszcze spi o dziwo w swoim lozku. Ale zaraz u nas 10ta wiec bede ja budzic. Zreszta Julka chodzi mi spac po 22, bo szybciej to sie nie da, tysiace razy ja przestawiałąm i nic, a normalnie wstaje przed 9 w dzien nei spi odkad skonczyla 18 miesiecy. Zastanawiam sie czy lozko nie jest obsikane :) Zazwyczaj 3 lub 5 budzi sie na siku i przychodzi juz do nas do wyrka. A odnosnie sikania to pieluchy zdjeła jak miała 2 lata a na noc 2 i 8 miesiecy ( przeprowadzilismy sie w marcu tamtego roku na przedmiescia do wiekszego domu z ogrodkiem i od tej pory spi w normalnym łozku a nie lozeczku) Do tej pory z 4 razy moze zesikała łozko, Na szczescie sa podklady pod przescieradlo :)
Wow to szybko sie nauczyla ja ze swoim do tej pory wojuje :(,

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzien dobry.U mnie znow kiepska pogoda takze ze spaceru nici bo leje o wieje ze glowe chce urwac

Kinga moja corka uwielbia programy medyczne.Chyba po mnie to ma bo mnie dac jakas ksiazke,zagadke medyczna i bede siedziec cale dnie i noce .Jak siadzie to czasem tak sie skupia ze mam wrazenie ze z tego skupienia przestanie oddychac [emoji23]

Do góry