Ja też bez planów coś się wymyśli hehŻeby nie smuci się pogoda, powiedzcie jakie macie plany na dzień kobiet?
reklama
G
goszczaca
Gość
To ja chyba samolub jestem:/wy nic a ja już mam ustalony plan dniaJa też bez planów coś się wymyśli heh
I jakie plany?To ja chyba samolub jestem:/wy nic a ja już mam ustalony plan dnia
G
goszczaca
Gość
Ogolnie fryzjer kosmetyczka zakupy i masaż w koncu od kilku dobrych miesięcyI jakie plany?
Zuza87
Fanka BB :)
Ja chyba dzień kobiet spędzę w szpitalu:/ Mam skierowanie na badania pod kątem cukrzycy ciążowej:/
Andzelika87 co to za plany?
Anek, super że nie macie problemów z małym
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzelika87 co to za plany?
Anek, super że nie macie problemów z małym
Zuza87
G
goszczaca
Gość
Powiem Ci szczerze, z resztą wszystkie tu jesteśmy matkami...człowiek wszystko poświęca dla dziecka, zawsze od kiedy dziecko się pojawiło to tylko na nim się skupiała o sobie zapomniałam. Trzeba chociaż raz w roku zrobić coś dla siebie.
Dokładnie , czasami tylko marzę żeby się położyć i odpocząć jak mała pół nocy nie śpi i jeszcze w dzień marudziPowiem Ci szczerze, z resztą wszystkie tu jesteśmy matkami...człowiek wszystko poświęca dla dziecka, zawsze od kiedy dziecko się pojawiło to tylko na nim się skupiała o sobie zapomniałam. Trzeba chociaż raz w roku zrobić coś dla siebie.
reklama
Zuza87
Zdecydowanie masz rację!Powiem Ci szczerze, z resztą wszystkie tu jesteśmy matkami...człowiek wszystko poświęca dla dziecka, zawsze od kiedy dziecko się pojawiło to tylko na nim się skupiała o sobie zapomniałam. Trzeba chociaż raz w roku zrobić coś dla siebie.