reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Ale wczoraj był przemiał:blink:a ja odpadłam bo mój dorosły przypomniał sobie o 18 że ma zrobic gazetke szkolną pt.Swiatowy dzien liczby pi.Do 11 w nocy rysowałam i wycinałam literki i cyfry z kolorowego bloku ha ha wróciłam sie do szkoły po 22 latach.
Wracając do wczorajszego tematu moje dzieci urodziły się duze niewiem po kim bo my z M do olbrzymów nie należymy.Pierwszy syn 3550 g i 54 długi córa 3900 i 56cm najmłodszy 4350 i 60 cm co następne to coraz wieksze.Wszystkie urodzone SN bez wspomagania oxy z czego dwójka ostatnich bez naciecia i pęknięcia.
Dzis moje dzieci maja smiesznie z wagą bo najstarszy ma niedowage wazy zaledwie 54 kg przy wzroście 175 córa ma nadwagę waży 56 przy wzroście 145 najmłodszy chyba idealny chociaz wysoki na swój wiek bo ma 120 cm i waży 18 kg.

reklama
Ale wczoraj był przemiał:blink:a ja odpadłam bo mój dorosły przypomniał sobie o 18 że ma zrobic gazetke szkolną pt.Swiatowy dzien liczby pi.Do 11 w nocy rysowałam i wycinałam literki i cyfry z kolorowego bloku ha ha wróciłam sie do szkoły po 22 latach.
Wracając do wczorajszego tematu moje dzieci urodziły się duze niewiem po kim bo my z M do olbrzymów nie należymy.Pierwszy syn 3550 g i 54 długi córa 3900 i 56cm najmłodszy 4350 i 60 cm co następne to coraz wieksze.Wszystkie urodzone SN bez wspomagania oxy z czego dwójka ostatnich bez naciecia i pęknięcia.
Dzis moje dzieci maja smiesznie z wagą bo najstarszy ma niedowage wazy zaledwie 54 kg przy wzroście 175 córa ma nadwagę waży 56 przy wzroście 145 najmłodszy chyba idealny chociaz wysoki na swój wiek bo ma 120 cm i waży 18 kg.
A starszy od zawsze ma niedowage?

Hej dziewczyny ja wyspana moj zajmował się w nocy lena prze cały weekend [emoji4] lena Lena właśnie śpi a ja jeszcze leżę w łóżku później jadę z szwagrem na zakupy i po torta bo moj ma dziś urodziny [emoji4]i do tego na wolne następnie sprzątanie i obiadek a tort będzie o 18 [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepszego dla Twojego :), zazdroszcze ale na szczescie dzisiejsza noc była spokojniejsza

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

A co lekarze mowia na ta niedowage?

U mnie juz oboje rozrabiaja , mala lezy i se guga a synowi jak zwykle sie nic nie podoba.

To że trzeba się ubrać i zjeść śniadanie , nie mam już cierpliwości do tego dziecka

Zastanawiam się czy od września nie puścić go już do przedszkola, no ale mamy problem z nocym siusianiem:( no ale za rok juz będzie musiał obowiązkowo iść

reklama
Do góry