reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

To że trzeba się ubrać i zjeść śniadanie , nie mam już cierpliwości do tego dziecka

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Mój dwuletni jak na razie tylko na tak ze coś musi być po jego myśli. Dzisiaj włączam pranie a ten biegiem i krzyczy ja ja.. zobaczył że wsypalam już wszystko do podajnikow wyrwał dosłownie ta szufladke wysypal i wylał na podłogę i daje mi i mówi ja:(

reklama
Mój dwuletni jak na razie tylko na tak ze coś musi być po jego myśli. Dzisiaj włączam pranie a ten biegiem i krzyczy ja ja.. zobaczył że wsypalam już wszystko do podajnikow wyrwał dosłownie ta szufladke wysypal i wylał na podłogę i daje mi i mówi ja:(
Moj tez tak robil jak byl w wieku twojego

NATALA przedszkole super sprawa moje starszaki nie chodziły bo w naszej miejscowości go nie ma jest w pobliskim mieście ale trzeba by było dowozić.Najmłodszy chodzi do terapeutycznego tam ma terapię i przedszkole codziennie robię 60 km dowożąc go ale widze różnicę syn jest dużo do przodu w tym wieku niz jego rodzeństwo było.Do przedszkola chodzi drugi rok a od wrzesnia pójdzie juz do zerówki u nas.

Syn zawsze był szczupły do tego doszły problemy z żołądkiem jest na lekkiej diecie i jakos ciężko jest mu przytyc mimo że dużo je.
Jakbym siebie widziała.od małego zawsze byłam chuda, też miałam problemy z zoladkiem, jadłam za troje. W wieku 17 lat wazylam 39 kg, lekarze sprowadzili z Niemiec leki antiox i detox naprzemiennie brałam i waga była w normie.

NATALA przedszkole super sprawa moje starszaki nie chodziły bo w naszej miejscowości go nie ma jest w pobliskim mieście ale trzeba by było dowozić.Najmłodszy chodzi do terapeutycznego tam ma terapię i przedszkole codziennie robię 60 km dowożąc go ale widze różnicę syn jest dużo do przodu w tym wieku niz jego rodzeństwo było.Do przedszkola chodzi drugi rok a od wrzesnia pójdzie juz do zerówki u nas.
Ale nie wiem jak go oduczyc nocnego siusiania w pampersa :(

Cześć dziewczyny. U mnie nocka w miarę ale młody po karmieniu o 5.30 stwierdził, że już spać nie idzie i teraz poszedł na drzemkę. Amcia wszystkiego najlepszego dla Twojego, spełnienia marzeń i niech zawsze Wam się super układa☺ ANEK niedowaga to się nie ma co przejmować mi od gimnazjum po szkole średnia ciągle niedowage pisali przy swoim wzroście miałam 52 kg a jadlam za 5☺ dobra przemiana materii☺ potem miałam wypadek przez pół roku nie chodziłam i waga podskoczyla do 60. moja teraz na te swoje 6 lat tez cudów nie waży niby dokładnie 22,800 ale ma 134 wzrostu więc jest szczupla i wysoka rzeczy jej kupuje na 134/140 i wszyscy mi się pytają która klasa 3 jak mówię że jeszcze w przedszkolu to patrzą z niedowierzaniem☺

Natala a ja Ci za to powiem że z przedszkolem się zaczęły wszystkie nasze kłopoty, ciągle chora więcej jej tam nie ma niż jest a jak poszła po nieobecności się okazało, że w domu zrobiła więcej i się nudzi. Ja osobiście chodziłam do przedszkola od 3 lat i dla mnie to byl koszmar nic dobrego nie pamiętam, więc pewnie zależy od dziecka i od przedszkola. Co do sikania to spokojnie dziecko ma czas do 6 roku życia w nocy wtedy zaczyna w pełni kontrolować zwieracze informacja od nefrologa, jeżeli wtedy nie przejdzie to trzeba leczyć

reklama
Do góry