reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

To że trzeba się ubrać i zjeść śniadanie , nie mam już cierpliwości do tego dziecka

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Mój dwuletni jak na razie tylko na tak ze coś musi być po jego myśli. Dzisiaj włączam pranie a ten biegiem i krzyczy ja ja.. zobaczył że wsypalam już wszystko do podajnikow wyrwał dosłownie ta szufladke wysypal i wylał na podłogę i daje mi i mówi ja:(

reklama
Mój dwuletni jak na razie tylko na tak ze coś musi być po jego myśli. Dzisiaj włączam pranie a ten biegiem i krzyczy ja ja.. zobaczył że wsypalam już wszystko do podajnikow wyrwał dosłownie ta szufladke wysypal i wylał na podłogę i daje mi i mówi ja:(
Moj tez tak robil jak byl w wieku twojego

NATALA przedszkole super sprawa moje starszaki nie chodziły bo w naszej miejscowości go nie ma jest w pobliskim mieście ale trzeba by było dowozić.Najmłodszy chodzi do terapeutycznego tam ma terapię i przedszkole codziennie robię 60 km dowożąc go ale widze różnicę syn jest dużo do przodu w tym wieku niz jego rodzeństwo było.Do przedszkola chodzi drugi rok a od wrzesnia pójdzie juz do zerówki u nas.

Syn zawsze był szczupły do tego doszły problemy z żołądkiem jest na lekkiej diecie i jakos ciężko jest mu przytyc mimo że dużo je.
Jakbym siebie widziała.od małego zawsze byłam chuda, też miałam problemy z zoladkiem, jadłam za troje. W wieku 17 lat wazylam 39 kg, lekarze sprowadzili z Niemiec leki antiox i detox naprzemiennie brałam i waga była w normie.

NATALA przedszkole super sprawa moje starszaki nie chodziły bo w naszej miejscowości go nie ma jest w pobliskim mieście ale trzeba by było dowozić.Najmłodszy chodzi do terapeutycznego tam ma terapię i przedszkole codziennie robię 60 km dowożąc go ale widze różnicę syn jest dużo do przodu w tym wieku niz jego rodzeństwo było.Do przedszkola chodzi drugi rok a od wrzesnia pójdzie juz do zerówki u nas.
Ale nie wiem jak go oduczyc nocnego siusiania w pampersa :(

Cześć dziewczyny. U mnie nocka w miarę ale młody po karmieniu o 5.30 stwierdził, że już spać nie idzie i teraz poszedł na drzemkę. Amcia wszystkiego najlepszego dla Twojego, spełnienia marzeń i niech zawsze Wam się super układa☺ ANEK niedowaga to się nie ma co przejmować mi od gimnazjum po szkole średnia ciągle niedowage pisali przy swoim wzroście miałam 52 kg a jadlam za 5☺ dobra przemiana materii☺ potem miałam wypadek przez pół roku nie chodziłam i waga podskoczyla do 60. moja teraz na te swoje 6 lat tez cudów nie waży niby dokładnie 22,800 ale ma 134 wzrostu więc jest szczupla i wysoka rzeczy jej kupuje na 134/140 i wszyscy mi się pytają która klasa 3 jak mówię że jeszcze w przedszkolu to patrzą z niedowierzaniem☺

Natala a ja Ci za to powiem że z przedszkolem się zaczęły wszystkie nasze kłopoty, ciągle chora więcej jej tam nie ma niż jest a jak poszła po nieobecności się okazało, że w domu zrobiła więcej i się nudzi. Ja osobiście chodziłam do przedszkola od 3 lat i dla mnie to byl koszmar nic dobrego nie pamiętam, więc pewnie zależy od dziecka i od przedszkola. Co do sikania to spokojnie dziecko ma czas do 6 roku życia w nocy wtedy zaczyna w pełni kontrolować zwieracze informacja od nefrologa, jeżeli wtedy nie przejdzie to trzeba leczyć

reklama
Do góry