reklama
natala95
Fanka BB :)
Wiem my juz mielismy proby chodzenia ale ciagle byl chory i zwatpilam ale zerowka juz obowiazkowa ale na szczescie tam juz nie beda lezakowac a moze i on zrozumie ze musi chodzic i nie bedzie sie balNatala a ja Ci za to powiem że z przedszkolem się zaczęły wszystkie nasze kłopoty, ciągle chora więcej jej tam nie ma niż jest a jak poszła po nieobecności się okazało, że w domu zrobiła więcej i się nudzi. Ja osobiście chodziłam do przedszkola od 3 lat i dla mnie to byl koszmar nic dobrego nie pamiętam, więc pewnie zależy od dziecka i od przedszkola. Co do sikania to spokojnie dziecko ma czas do 6 roku życia w nocy wtedy zaczyna w pełni kontrolować zwieracze informacja od nefrologa, jeżeli wtedy nie przejdzie to trzeba leczyć
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
natala95
W grudniu dopieroNatala a on teraz 5 latidą skonczy?
NATALA nie musisz dawac go do zerówki obowiązek szkolny jest od 6 lat.
ANDZELIKA widze ze prowadzisz ciekawa konwersację na porady bo dzisiejsza młodzież jest taka ja ufam mojemu młodemu myślę że jest spoko zresztą jest dorosły i konsekwencje będzie sam ponosił jakby co
ANDZELIKA widze ze prowadzisz ciekawa konwersację na porady bo dzisiejsza młodzież jest taka ja ufam mojemu młodemu myślę że jest spoko zresztą jest dorosły i konsekwencje będzie sam ponosił jakby co
kinga30
Co do lezakowania u nas śpią 3 i 4 latki na szczęście Marianna jak poszła to już nie musiała bo ona nie spała w dzień już od 2 lat i takie przymusowe spanie jest dla mnie nienormalne. Ja też nie spałam w dzień od 2 lat i pamiętam jak mi na siłę kazali spać wcprzedszkolu:/
G
goszczaca
Gość
Ciekawa jestem jak u mnie będzie. Swojego chce oddać od września do prywatnego przedszkola. Moje dziecko az się rwie do innych dzieci, chciałabym żeby miał kontakt czestszy ze swoimi rowiesnikami jak zacznie to często coś pobierać to zrezygnuje.Wiem my juz mielismy proby chodzenia ale ciagle byl chory i zwatpilam ale zerowka juz obowiazkowa ale na szczescie tam juz nie beda lezakowac a moze i on zrozumie ze musi chodzic i nie bedzie sie bal
natala95
No wlasnie moj juz tez od dawna nie spi w dzien i boje sie ze jak bym go teraz puscila i by kazali mu spac to znow by zle na niego to wplyneloCo do lezakowania u nas śpią 3 i 4 latki na szczęście Marianna jak poszła to już nie musiała bo ona nie spała w dzień już od 2 lat i takie przymusowe spanie jest dla mnie nienormalne. Ja też nie spałam w dzień od 2 lat i pamiętam jak mi na siłę kazali spać wcprzedszkolu:/
reklama
natala95
U nas tez wlasnie a on sie wtedy boi i to negatywnie wpywa na niego i sie boi potem chodzic a jak ma isc to z placzem a to nie na tym rzecz polega to powinno sprawiac mu radosc a nie strach.ANEK to fajnie, że mu właśnie tak na siłę nie każą, bo u nas mają spać wszyscy:/a jak nie to grzecznie leżeć