reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Andzelika i u Was tak przyjadą z pogotowia? Bo u mnie kuzynka z malutkim dzieckiem przeszło 40 stopni najpierw odeslali ze szpitala i kazali zbijac gorączkę a jak zadzwoniła na pogotowie to odmówili przyjazdu
U nas akurat była inna sytuacja, bo do nas przywoza do domu chorego bratanka męża. Raz zadzwonilismy odmawiali przyjazdu, kazali przyjechać to spytalam się czym mam przyjechać? Rowerem? Czy dziecko na taczki wziąść i przywieźć bo nie rozumiem. Usłyszałam odpowiedź samochodem, to daj mi panie ten samochód to przyjadę. I przyjechali. Samochody schowalismy :)

A to to akurat nie w porzadku bo jak ktos przyjezdza to musza zbadac i ocenic stan pacjenta.Jezeli kwalifikuje sie do hospitalizacji to polozyc na oddzial ale nie zawsze z temp zostawiaja.My tez mialysmy raz goraczke 40 stopni ale zbadal przepisal paracetamol krople na katar i do domu.

Tu u mnie jest troche inaczej rzadko kiedy przepisuja antybiotyki no chyba ze to juz ostatecznosc tak samo moja corka miala kaszel prawie 3 miesiace i tez nic nie dostala bo przy niektorych infekcjach moze utrzymywac sie dlugo.Mnie tez juz meczy kupe czasu ale co zrobic

Aschlee Wiem, że u Ciebie inaczej. Ja to bym się chyba nerwowo wykonczyla jak by tak leczyli. Oczywiście nie mówię o antybiotykach bo to jak zaczniesz podawać to sie robi błędne koło, chociaż czasami trzeba.

Amcia ja Marysi podawalam D i C jeden dzień D jeden C. Kacprowi w tym czasie tylko D dwa razy w tygodniu on nie tolerowal sztucznych witamin brzuszek go bolał

reklama
Ja nie podaję dzieciom żadnych witamin nawet vit D podawałam krótko bo szybko zarastało ciemiaczko i lekarz nam zakazał.
Przeszłam dużo z moimi dziećmi jak byly male teraz już mniej chorują.

Do góry