reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Ale naskrobalyscie od wczoraj.

Natala oj biedne dzieciaczki.Dzwon po jakas wizyte domowa a jak nie to faktycznie na IP

Pisalyscie o pracy.Ja nie pracuje na razie ale szczerze powiem ze teskni mi sie juz za praca.Zanim zaszlam w pierwsza ciaze pracowalam na oddziale psychiatrii dzieciecej potem jak corka chodzila do przedszkola pracowalam jako ratownik bo to moj drugi zawod.Teraz zobaczymy kiedy wroce do pracy ...zalezy co jest mi pisane ;)

Mnie boli ucho i glowa dzis :( takze dzien chyba niezbyt fajny sie szykuje

Kinga u mnie bylo to samo przy pierwszej corce nie chorowala wogole ale teraz jak chodzi do szkoly to mala juz dwa razy zalapala :/

reklama
Andzelika i u Was tak przyjadą z pogotowia? Bo u mnie kuzynka z malutkim dzieckiem przeszło 40 stopni najpierw odeslali ze szpitala i kazali zbijac gorączkę a jak zadzwoniła na pogotowie to odmówili przyjazdu

Nie wiem jak jest w Pl ale tu np jest tak ze sama goraczka to nie wystarczajacy powod do przyjazdu pogotowia.No chyba ze pojawiaja sie drgawki lub inne objawy niepokojace.Jezeli dziecko ma tylko goraczke to jak rodzice chca to moga przyjechac na IP i zbada je pediatra aczkolwiek tez najpierw zaleca sie zbijanie goraczki samemu paracetamolem,okladami badz chlodna kapiela bo wiadomo jak jest w klinikach masa ludzi chorych i mozna zalapac cos gorszego

Natala no właśnie. A ona też sama w domu drugie 4 latka i to male z ggorączka przeszło 40 stopni kazali jej przyjechać bo oni nie przyjadą. Potem się dziwić, że jest jak jest i tyle się słyszy w tv

reklama
Achlee ale u mnie jednak jak Marysia miała w grudniu tą gorączkę to nas ze szpitala nie wypuścili porobili badania a u niej gdzie mały miał chyba pół roku nawet nie obadali tylko odeslali do domu jak końcu sama pojechała

Do góry