reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Agnes witaj. Katanka mnie córka bardzo zaskoczyła. Ona nigdy nie chciała rodzeństwa i jeszcze na początku ciąży mówiła że nie chce, potem powoli zaczynało się zmieniać ale eufori nie było i w życiu bym nie pomyślała, że jak się urodzi to będzie taka zachwycona, zmiana o 360 stopni. Ciągle go przytula, całuje. Pilnuje żeby nie brał nic małego, nie wchodził nigdzie wysoko, uczy go zabaw☺ Naprawdę jest super pomocna. I mówi, że to jej ukochany braciszek i mam nadzieję, że zawsze tak będzie☺ Co do siedzenia w domu to ja uwielbiam być w domu z dzieciakami☺ i szczerze nie czuje się kura domową, nie chodzę w dresie powyciaganym jak to czasami przedstawiają;) lubię się fajnie ubrać, delikatnie pomalować nawet jak nigdzie nie wychodzę☺ a mój mąż mówi na mnie house menager;)

reklama
Katanka a na którego masz rermin.?Moja starsza lipcowa☺ z 23 a termin z nią miałam na 22☺

Ja jakos tez nie mam problemu siedziec z dzieckiem, niebawem z 2ka :p chociaz na poczatku bylo mi ciezko, musialam sobie w glowie poprzestawiac wszystko ;-)
Termin mam na 10.07 ;-) syn urodzil sie w sierpniu, a ja jestem z czerwca ;-) takze lato u nas rzadzi ;-)

Super, ze Twoja corka ma takie podejscie ;-) brawo!!! To jest duza pomoc i na pewno radosc, patrzec tak na nich ;-) oby tak dalej.

U mnie dzieciaki wiosenno letnie bo córka z lipca a synek koniec kwietnia a termin miałam ostatni dzień maja. Tak cieszę się że tak jej się odmieniło bo w ciąży jak jej się ktoś pytał czy woli brata czy siostre to mówiła że psa...

Letnie miesiące fajne☺ u mnie mąż też kwietniowy dzień przed synusiem, a ja to wrześniowa jeszcze końcówka już

Letnie miesiace fajne bo mozna odrazu z Maluszkiem cale dnie na dworze byc w zime z tym gorzej

Letnie miesiace fajne bo mozna odrazu z Maluszkiem cale dnie na dworze byc w zime z tym gorzej
Mój ze stycznia i ja też. Ja 6 on 15, czy ja wiem czy w zimę gorzej. Ja swojego pierw przy otwartym oknie wietrzylam a później to chodzilam i nie patrzyłam na pogodę, nawet na minus nie patrzyłam.

reklama
Andzelika jasne w zime tez sie wychodzi ale to wyjdziesz na godzine czy dwie max szczegolnie jak zimno a w lato ze starsza corka siedzialysmy na dworze po calych dniach od pierwszych dni.

Do góry