reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Dzien dobry :)

U mnie wlasnie pada śnieg [emoji35] jeszcze tego brakowało.

Co tam u Was slychac? Jakie plany na weekend?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas leje i wieje :) nocka o wiele spokojniejsza butla pomogla 3 razy tylko sie obudzila a nie 8 jak zawsze

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

A u nas słońce na przemian z chmurami wieje też mam nadzieję ze nie będzie padać bo pranie wywiesiłam.Przez tą pogodę głowa mnie boli i musiałam wziac tablety:wściekła/y:
NATALA a co nie chcesz już karmić piersią?

A u nas słońce na przemian z chmurami wieje też mam nadzieję ze nie będzie padać bo pranie wywiesiłam.Przez tą pogodę głowa mnie boli i musiałam wziac tablety:wściekła/y:
NATALA a co nie chcesz już karmić piersią?
Chce ale to jest dla dzieci z alergia pokarmowa i dzieki temu nie ryczy a po cycku ciagle plakala a teraz na przemiqn ja karmie i jest cisza

U mnie aż dach trzaska:( I cały smród z Orlenu w naszą stronę idzie, nawet nie da się okna otworzyć :( przez tą pogodę mam problem z wyjechaniem z domu:angry: ulgnelam dzisiaj w błocie a korzenie z trawy wiszą mi na lusterkach:crazy:żeby przynajmniej ziemia to wciagala a tu Gucio :dry:

Chce ale to jest dla dzieci z alergia pokarmowa i dzieki temu nie ryczy a po cycku ciagle plakala a teraz na przemiqn ja karmie i jest cisza
Jakie mleko dajesz? Moja córka też miała alergię na białko ale mimo to nie rezygnowałam z kp przeszłam tylko na dietę i było ok preparat mlekozastępczy wprowadziłam po zakończeniu karmienia.

Jakie mleko dajesz? Moja córka też miała alergię na białko ale mimo to nie rezygnowałam z kp przeszłam tylko na dietę i było ok preparat mlekozastępczy wprowadziłam po zakończeniu karmienia.
Bebilon pepti 1 dha ale jej nie podchodzi cos a pediatra zalecil bo mala wedlug niej za malo przybiera

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Według mnie wprowadzenie butelki szybko doprowadzi do zakończenia kp.
Skąd wiesz ze jej mleko nie podchodzi?
A czy to jest mleko hypoalergiczne czy preparat mlekozastępczy?

reklama
Do góry