reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Moja mala znow marudna chyba ta pogoda tak zle na nia wplywa

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Boberus za 1000 może nie ale znam takich co za 2000 żyją naprawdę. Ale chciałam tylko powiedzieć, że ja patrzę z perspektywy innej wypłaty poprostu

Hej:)
Mi Starszak juz nie spi od paru miesiecy w dzien, wiec juz nie ma chwili oddechu w ciagu dnia. Młodszy spi w dzien około 2 h. Za to chodza spac o 19.00 i spia do 7.00-8.00. Na szczescie juz odpieluchowany starszy w 100 %, wiec jedno z głowy, chociaz ciezko było.
Ja mam epizod 3 letni w swoim życiorysie mieszkania za granica, super wspominam ten czas, teraz juz by mi sie nie chciało chyba nigdzie wyjeżdżać :)

Tez tak u Was strasznie wieje? Nie mogłam sie przebić przez ten wiatr jak szlam do sklepu[emoji54]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:)
Mi Starszak juz nie spi od paru miesiecy w dzien, wiec juz nie ma chwili oddechu w ciagu dnia. Młodszy spi w dzien około 2 h. Za to chodza spac o 19.00 i spia do 7.00-8.00. Na szczescie juz odpieluchowany starszy w 100 %, wiec jedno z głowy, chociaz ciezko było.
Ja mam epizod 3 letni w swoim życiorysie mieszkania za granica, super wspominam ten czas, teraz juz by mi sie nie chciało chyba nigdzie wyjeżdżać :)

Tez tak u Was strasznie wieje? Nie mogłam sie przebić przez ten wiatr jak szlam do sklepu[emoji54]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wieje to mało powiedziane

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
kinga za 1000zl to chyba nikt w PL nie wyzyje Rachunki to czesto tyle wynosza. A gdzie jedzenie i reszta? Nam 3 tys ledwo starczalo jak Julka byla mala i bylismy w PL (ale mielismy jeszcze kredyt)

Mamaa20 a gdzie w UK mieszkasz? My mamy tutaj tylko ChB szalone 82 funty miesiecznie :D
Ja z Bradford a Ty skad?

Do góry