reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Ale temat poruszylyscie☺ My mieszkamy w Pl dobrze nam tu chociaż pewnie mamy inną sytuację bo nie żyjemy za 1000 zl mamy mieszkanie za chwilę będziemy mieć 2 zmieniamy na większe a to obecne pójdzie na wynajem. Nie żyje nam się źle byle zdrowie było. No i mamy tu rodzinę i znajomych☺

Andzelika i siedzi Ci spokojnie np i bajkę ogląda bo moje adhd to zatrzyma narazie się tylko jak maluje na 15 minut☺ a tak to ciągle w biegu☺
A no księdzu, a jak głos się śmieje jak coś się śmieszne to wydarzy. Najbardziej lubi oglądać masze i niedźwiedź :) a ja z nim:p

Nigdy nie zapomne mialam w szkole babke ktors uwielbiala sie chwalic ze jej maz jest lekarzem i jaka to ona ma wiedze bo o dziewczyny mnie podpuscily zebym zadala jej jakies pytanie a ze mnie dlugo mowic nie trzeba wiec zadawalam pytania na ktore rzadko kiedy znala odpowiedz.Ale za to mega fajnie bede wspominac do konca zycia babeczke od patologii i faceta od chirurgii

Natala ja weterynarzem nigdy nie moglabym byc bo bedziecie sie smiac alr boje sie zwierzat typu kura wywoluje u mnie atak paniki juz nie mowie o gesiach brrr na sama mysl mi goraco... te syczace dzioby i taki dziwny wzrok.

U mnie jedt tak ze starsza moze obejrzec 2 godziny dziennie tv no w ferie i weekend czasem siedzi dluzej ale mala nie oglada i nawet powiem szczerze nie interesuje ja...i dobrze
Szkoda ze ja takiego lęku przed kurami nie mam:D

Ale temat poruszylyscie☺ My mieszkamy w Pl dobrze nam tu chociaż pewnie mamy inną sytuację bo nie żyjemy za 1000 zl mamy mieszkanie za chwilę będziemy mieć 2 zmieniamy na większe a to obecne pójdzie na wynajem. Nie żyje nam się źle byle zdrowie było. No i mamy tu rodzinę i znajomych☺
A mi sie zyje tu źle ale zyc trzeba. Mąż jest rolnikiem z wyboru, więc jestem skazana dożywotnio. Wiedzie nam się jako tako. A za granicę też nie chciała bym wyjechać, jestem bardzo związana z matką swoją i wiem że pomoc mogę tylko ja. Mam młodszego brata i starsza siostrę hen daleko od nas, no ale cóż. Mieszkam od rodziców tylko 4 km. Muszę być dla niej oparciem, bo niestety mojemu ojcu odbiło na stare lata i wziął się za hazard:/

A ja wyjechałam do Angli z samego początku ciąży w sumie to nie byłam jej nawet jeszcze pewna potwierdziłam to dopiero na miejscu. I prawdę mówiąc do Pl nie chce mi się wracać tak na stałe

kinga za 1000zl to chyba nikt w PL nie wyzyje Rachunki to czesto tyle wynosza. A gdzie jedzenie i reszta? Nam 3 tys ledwo starczalo jak Julka byla mala i bylismy w PL (ale mielismy jeszcze kredyt)

Mamaa20 a gdzie w UK mieszkasz? My mamy tutaj tylko ChB szalone 82 funty miesiecznie :D

reklama
kinga za 1000zl to chyba nikt w PL nie wyzyje Rachunki to czesto tyle wynosza. A gdzie jedzenie i reszta? Nam 3 tys ledwo starczalo jak Julka byla mala i bylismy w PL (ale mielismy jeszcze kredyt)

Mamaa20 a gdzie w UK mieszkasz? My mamy tutaj tylko ChB szalone 82 funty miesiecznie :D
Czasami to i 4-5 tysiecy to za malo zwlaszcza przy niemowlaku na same pampersy ilei idzie potem kaszki itp na samo to ile potrzeba a rachunki i wgl.

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Do góry