reklama
Ma byc dziewczynka ;-) a w domu biega chlopak ;-) wiec moze bedzie parka;-)Chlopiec czy dziewczynka
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
No to nic tylko sie brac za cwiczenia ;-) ja jak karmilam piersia duzo zjechalam na wadze, bo mlody mial jakas alergie, wiec musialam sie mocno ograniczyc z jedzeniem, wiec mi tez to pomoglo ;-) zobaczymy jak bedzie w tej ciazy, mam wieksze zachcianki na slodkie i ciezko mi sie im oprzec
Zuza87
Fanka BB :)
Katanka gratulacje:* Ja też marzę o dziewczynce A jakie imię ma Twój synek i w jakim jest wieku?A dla córeczki wybraliście już imię?
Anek A jak Twój synek sobie radzi?Ma jakieś gorsze okresy?Bo mój zaczął mówić jak miał 4,5roku.A gorsze okresy to: zmiany pory roku,silny wiatr,deszczowa pogoda(np.dzisiaj rozpiera go energia),pełnia księżyca...To jest tak dziwne że aż trudno w to uwierzyć ale tak jest...
Ja co do wagi się wypowiadać nie będę...Widać na zdjęciu jaka jestem[emoji31]
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Anek A jak Twój synek sobie radzi?Ma jakieś gorsze okresy?Bo mój zaczął mówić jak miał 4,5roku.A gorsze okresy to: zmiany pory roku,silny wiatr,deszczowa pogoda(np.dzisiaj rozpiera go energia),pełnia księżyca...To jest tak dziwne że aż trudno w to uwierzyć ale tak jest...
Ja co do wagi się wypowiadać nie będę...Widać na zdjęciu jaka jestem[emoji31]
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Leylah
Czesc rowniez z chęcią dołącze do Was, jesli mozna jestem mama prawie 3 latka i roczniaka pozdrawiam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
natala95
Witamy [emoji3]Czesc rowniez z chęcią dołącze do Was, jesli mozna jestem mama prawie 3 latka i roczniaka pozdrawiam!
WitamyCzesc rowniez z chęcią dołącze do Was, jesli mozna jestem mama prawie 3 latka i roczniaka pozdrawiam!
reklama
natala95
Super mi sie udalo i mam parkeMa byc dziewczynka ;-) a w domu biega chlopak ;-) wiec moze bedzie parka;-)