reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Ja ogólnie to bylam wąska w biodrach i przez to mi się rozstępy zrobiły ale tylko w pierwszej ciąży po 2 nie mam ani jednego. I te 5 kg za dużo ale przyjdzie wiosna się schudnie☺

reklama
No to nic tylko sie brac za cwiczenia ;-) ja jak karmilam piersia duzo zjechalam na wadze, bo mlody mial jakas alergie, wiec musialam sie mocno ograniczyc z jedzeniem, wiec mi tez to pomoglo ;-) zobaczymy jak bedzie w tej ciazy, mam wieksze zachcianki na slodkie i ciezko mi sie im oprzec :p

Katanka gratulacje:* Ja też marzę o dziewczynce:) A jakie imię ma Twój synek i w jakim jest wieku?A dla córeczki wybraliście już imię?
Anek:) A jak Twój synek sobie radzi?Ma jakieś gorsze okresy?Bo mój zaczął mówić jak miał 4,5roku.A gorsze okresy to: zmiany pory roku,silny wiatr,deszczowa pogoda(np.dzisiaj rozpiera go energia),pełnia księżyca...To jest tak dziwne że aż trudno w to uwierzyć ale tak jest...
Ja co do wagi się wypowiadać nie będę...Widać na zdjęciu jaka jestem[emoji31]

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry