reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Dokladnie tak, babydream jest najlepszy ;-) tez uzywam.

A mamy cesarkowe, kolejne ciecia byly planowane i konieczne, czy moze probowalyscie sn? Ja jestem po jednym cc i chcialabym sprobowac sn i tak szukam opinii ;-)

A mamy cesarkowe, kolejne ciecia byly planowane i konieczne, czy moze probowalyscie sn? Ja jestem po jednym cc i chcialabym sprobowac sn i tak szukam opinii ;-)
Mozesz rodzic sn

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Ja wiedziałam, że będę miała cięcie i pierwsze i drugie, mialam takie wskazania, które się nie zmieniają, i nawet nie kazał mi lekarz myśleć o porodzie sn, ale za każdym razem dostałam bóle i wszystko się normalnie zaczynało, nie że termin i cesarka bo wiem, że tak też robią.

reklama

Moje 2 porody zaczynały sie sn a kończyły cc, wszystko poszłoby gładko, gdyby kawalerowie nie zaplątali sie w pepowine. Po 2 cesarkach kolejne sa juz wskazane, chociaz słyszałam niedawno, ze w szpitalu w moim miescie - kobieta po 2 cc urodziła sn:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry