reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

U nas tez wlasnie a on sie wtedy boi i to negatywnie wpywa na niego i sie boi potem chodzic a jak ma isc to z placzem a to nie na tym rzecz polega to powinno sprawiac mu radosc a nie strach.

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
No wcale mu się nie dziwię

reklama
NATALA myślę ze dobre przedszkole powinno tym problemom zaradzić
Co do sikania w nocy to powinnas skonsultowac to z pediatrą bo może będa potrzebne leki mój najstarszy to miał brał leki chyba przez trzy mies potem było ok.Z najmłodszym nie było problemów miał 2,5 i od razu oduczył się sikania w dzień jak i w nocy.

U nas dzis piekna pogoda az napawa optymizmem:biggrin2::biggrin2: musze trochę się wziąc za siebie bo po zimie troche kg przybyło:frown::frown:

Co do sikania w nocy to powinnas skonsultowac to z pediatrą bo może będa potrzebne leki mój najstarszy to miał brał leki chyba przez trzy mies potem było ok.Z najmłodszym nie było problemów miał 2,5 i od razu oduczył się sikania w dzień jak i w nocy.

U nas dzis piekna pogoda az napawa optymizmem:biggrin2::biggrin2: musze trochę się wziąc za siebie bo po zimie troche kg przybyło:frown::frown:
Na bilansie w srode sie popytam co do siusiania

Hej ;-) a propo chorob z przedszkola, to wlasnie moj mlody znowu chory :-/ jiz mamy dosc, tez tak jak pisayscie wiecej w domu jest z choroba niz w przedszkolu...
Ze spaniem tez problemy, bo nie spi popoludniu, a tam mu kaza lezec i wraca nerwowy, zmierzly z tego przedszkola, ze nie idzie go okielznac pozniej w domu...
Takze niby przedszkole fajne, duzo sie nauczyl, ale nerwow z tego tez sporo... Moze od przyszlego roku bedzie lepiej?!

Też muszę się wziąć za siebie heh tylko że u mnie po ciąży spory brzuch został

Chyba kazda po ciazy ma,z tym problem mi jeszcze po pierwszej zostalo duzo na plisie :(

Ja to w ciąży ponad 20 kg przytyłam i do tego doszły rozstępy na całym brzuchu , smarowałam cały czas oliwkami i bio-oil ale pod koniec 8 miesiaca zaczely się robić i tak już poszło na cały brzuch i żadne olejki nic nie daly

Witam:)
Chciałabym dołączyć:)
W domu "siedzę" od urodzenia syna,czyli prawie 9 lat.Podobnie jak syn Anek mój Kuba też ma autyzm.Na szczęście umiarkowany.Obecnie chodzi do szkoły z klasami integracyjnymi i specjalnymi.Jest w klasie z dwoma chłopcami również autystycznymi i spokojnie realizują materiał. A jestem w domu ponieważ Kuba często choruje a nie mamy pomocy w nikim z rodziny.
Obecnie jestem w 17.tc i w lipcu nasza rodzina się powiększy:)
Pozdrawiam Was wszystkie:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam:)
Chciałabym dołączyć:)
W domu "siedzę" od urodzenia syna,czyli prawie 9 lat.Podobnie jak syn Anek mój Kuba też ma autyzm.Na szczęście umiarkowany.Obecnie chodzi do szkoły z klasami integracyjnymi i specjalnymi.Jest w klasie z dwoma chłopcami również autystycznymi i spokojnie realizują materiał. A jestem w domu ponieważ Kuba często choruje a nie mamy pomocy w nikim z rodziny.
Obecnie jestem w 17.tc i w lipcu nasza rodzina się powiększy:)
Pozdrawiam Was wszystkie:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje :) iWitamy :)

Do góry