reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

U nas tez wlasnie a on sie wtedy boi i to negatywnie wpywa na niego i sie boi potem chodzic a jak ma isc to z placzem a to nie na tym rzecz polega to powinno sprawiac mu radosc a nie strach.

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
No wcale mu się nie dziwię

reklama
NATALA myślę ze dobre przedszkole powinno tym problemom zaradzić
Co do sikania w nocy to powinnas skonsultowac to z pediatrą bo może będa potrzebne leki mój najstarszy to miał brał leki chyba przez trzy mies potem było ok.Z najmłodszym nie było problemów miał 2,5 i od razu oduczył się sikania w dzień jak i w nocy.

U nas dzis piekna pogoda az napawa optymizmem:biggrin2::biggrin2: musze trochę się wziąc za siebie bo po zimie troche kg przybyło:frown::frown:

Co do sikania w nocy to powinnas skonsultowac to z pediatrą bo może będa potrzebne leki mój najstarszy to miał brał leki chyba przez trzy mies potem było ok.Z najmłodszym nie było problemów miał 2,5 i od razu oduczył się sikania w dzień jak i w nocy.

U nas dzis piekna pogoda az napawa optymizmem:biggrin2::biggrin2: musze trochę się wziąc za siebie bo po zimie troche kg przybyło:frown::frown:
Na bilansie w srode sie popytam co do siusiania

Hej ;-) a propo chorob z przedszkola, to wlasnie moj mlody znowu chory :-/ jiz mamy dosc, tez tak jak pisayscie wiecej w domu jest z choroba niz w przedszkolu...
Ze spaniem tez problemy, bo nie spi popoludniu, a tam mu kaza lezec i wraca nerwowy, zmierzly z tego przedszkola, ze nie idzie go okielznac pozniej w domu...
Takze niby przedszkole fajne, duzo sie nauczyl, ale nerwow z tego tez sporo... Moze od przyszlego roku bedzie lepiej?!

Też muszę się wziąć za siebie heh tylko że u mnie po ciąży spory brzuch został

Chyba kazda po ciazy ma,z tym problem mi jeszcze po pierwszej zostalo duzo na plisie :(

Ja to w ciąży ponad 20 kg przytyłam i do tego doszły rozstępy na całym brzuchu , smarowałam cały czas oliwkami i bio-oil ale pod koniec 8 miesiaca zaczely się robić i tak już poszło na cały brzuch i żadne olejki nic nie daly

Witam:)
Chciałabym dołączyć:)
W domu "siedzę" od urodzenia syna,czyli prawie 9 lat.Podobnie jak syn Anek mój Kuba też ma autyzm.Na szczęście umiarkowany.Obecnie chodzi do szkoły z klasami integracyjnymi i specjalnymi.Jest w klasie z dwoma chłopcami również autystycznymi i spokojnie realizują materiał. A jestem w domu ponieważ Kuba często choruje a nie mamy pomocy w nikim z rodziny.
Obecnie jestem w 17.tc i w lipcu nasza rodzina się powiększy:)
Pozdrawiam Was wszystkie:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam:)
Chciałabym dołączyć:)
W domu "siedzę" od urodzenia syna,czyli prawie 9 lat.Podobnie jak syn Anek mój Kuba też ma autyzm.Na szczęście umiarkowany.Obecnie chodzi do szkoły z klasami integracyjnymi i specjalnymi.Jest w klasie z dwoma chłopcami również autystycznymi i spokojnie realizują materiał. A jestem w domu ponieważ Kuba często choruje a nie mamy pomocy w nikim z rodziny.
Obecnie jestem w 17.tc i w lipcu nasza rodzina się powiększy:)
Pozdrawiam Was wszystkie:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje :) iWitamy :)

Do góry