G
goszczaca
Gość
No moja nie placze. Szczerość u nas to podstawa.Bardzo☺ tylko moja jak bym jej tak odpowiedziała to od razu płacze i dopiero jest cyrk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moja nie placze. Szczerość u nas to podstawa.Bardzo☺ tylko moja jak bym jej tak odpowiedziała to od razu płacze i dopiero jest cyrk
No mój cierpliwie czekał i to dluuuugoJa krwawilam 2 tygodnie ah masakra ale przetlumacz mezczyznie ze boli
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
No ja jeszcze @nie dostalam odziwo , ah moj malo rozumie w tych sprawach .po pierwszym tak nie mialam jak teraz do du.....Natala, mój to się do mnie nie zbliżał dopóki nie powiedziałam, że już możemy spróbować[emoji5] ale ja krwawilam 8 tygodni po pierwszym a po drugim po. 8 tygodniach dostałam @ która jeszcze trwala 10 dni[emoji5]
To faktycznie masz przegwizane. Pewnie spokojna rozmowa nie pomaga.Andzelika mówię Ci czasami to brak słów, wydaje mi się, że mmie poprostu szantazuje, bo wie, że jest mi potrzebna, żebym np mogła wyjść chleb kupić jak dzieciaki chore. I potem mówi, że skoro sobie radzę to ona już wcale nie przyjedzie, jak ma takie podziękowanie:/
Kocha to poczekaNo ja jeszcze @nie dostalam odziwo , ah moj malo rozumie w tych sprawach .po pierwszym tak nie mialam jak teraz do du.....
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Coś Ty, ja doceniam ile mi pomaga, ale często chce za mnie podejmować decyzję bo wie lepiej. Ja sobie nie daję. I wychodzi jak wychodzi. A jak ja jestem dwa tygodnie sama to czasami potrzebuje tej pomocy, jeszcze teraz jak młoda takskończyła chorowalaTo faktycznie masz przegwizane. Pewnie spokojna rozmowa nie pomaga.
Oby oby kochanaKocha to poczeka