reklama
natala95
Fanka BB :)
A nic ogólnie to samo bez zmian ,mała już zaczyna siadać , a syn rozrabia coraz bardziej :-)Hej a leci powoli mała już sama staje znaczy próbuje bo często jeszcze pada heh a co u Ciebie
O a ile mała już ma? Moja już raczkuje jak szalona i na nogi stajeA nic ogólnie to samo bez zmian ,mała już zaczyna siadać , a syn rozrabia coraz bardziej :-)
KasiaMarysia23
Hej dziewczyny. Odinstalowalam apke a na kompie nie pokazywalo mi postow z tego watku. Zainstalowalam ponownie i posty sa
Jestem u mojej mamy,bo remont zaczelismy... W sumie juz prawie koniec.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Hej Wam dziewczyny jest tu w ogóle jeszcze ktoś?
hejo. Nie mialam do tego glowy...a jeszcze teraz familia nam sie powiększa wczesna ciąża, ale dobrze będzie co słychać?Hej dziewczyny co tam u was? Andżelika jak tam sprawa z przedszkolem?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Remont juz skonczony?Hej dziewczyny. Odinstalowalam apke a na kompie nie pokazywalo mi postow z tego watku. Zainstalowalam ponownie i posty sa
KasiaMarysia23
Wątek zamarł... Tak już dziś u siebie.Hej Wam dziewczyny jest tu w ogoe jeszcze ktoś?
hejo. Nie mialam do tego glowy...a jeszcze teraz grono nam sie powiększa wczesna ciąża, ale dobrze będzie co słychać?
Remont juz skonczony?
Gratuluje bejbika. Czytam , że beta Ci szybko rośnie. To pewnie dwa aniołki[emoji72][emoji72]
G
goszczaca
Gość
No zamarł, dziewczyny się rozsypaly po innych watkachDziekuje bardzo ojj wlasnie az sie boje, ale @NeSSi pisala, ze przy bliźniakach beta nie rośnie szybko co bedzie to będzie byke byzdrowe byłoWątek zamarł... Tak już dziś u siebie.
Gratuluje bejbika. Czytam , że beta Ci szybko rośnie. To pewnie dwa aniołki[emoji72][emoji72]
reklama
KasiaMarysia23
Kinia z Wami na staraczkachNo zamarł, dziewczyny się rozsypaly po innych watkachDziekuje bardzo ojj wlasnie az sie boje, ale @NeSSi pisala, ze przy bliźniakach beta nie rośnie szybko co bedzie to będzie byke byzdrowe było
Oj ja Ci nie doradze, bo ja nie mam bliźniaków. Moja beta tak nie rosła przy Madzi. A w którym tc byłaś na becie? Bylas juz u ginekologa?