reklama
natala95
Fanka BB :)
A nic ogólnie to samo bez zmian ,mała już zaczyna siadać , a syn rozrabia coraz bardziej :-)Hej a leci powolimała już sama staje znaczy próbuje bo często jeszcze pada heh a co u Ciebie
O a ile mała już ma? Moja już raczkuje jak szalona i na nogi stajeA nic ogólnie to samo bez zmian ,mała już zaczyna siadać , a syn rozrabia coraz bardziej :-)
KasiaMarysia23
Hej dziewczyny. Odinstalowalam apke a na kompie nie pokazywalo mi postow z tego watku. Zainstalowalam ponownie i posty sa
Jestem u mojej mamy,bo remont zaczelismy... W sumie juz prawie koniec.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Hej Wam dziewczyny
jest tu w ogóle jeszcze ktoś?
wczesna ciąża, ale dobrze będzie
co słychać? 

hejo. Nie mialam do tego glowy...a jeszcze teraz familia nam sie powiększaHej dziewczynyco tam u was? Andżelika jak tam sprawa z przedszkolem?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Remont juz skonczony?Hej dziewczyny. Odinstalowalam apke a na kompie nie pokazywalo mi postow z tego watku. Zainstalowalam ponownie i posty sa
KasiaMarysia23
Wątek zamarł... TakHej Wam dziewczynyjest tu w ogoe jeszcze ktoś?
hejo. Nie mialam do tego glowy...a jeszcze teraz grono nam sie powiększawczesna ciąża, ale dobrze będzie
co słychać?
Remont juz skonczony?![]()
Gratuluje bejbika. Czytam , że beta Ci szybko rośnie. To pewnie dwa aniołki[emoji72][emoji72]
G
goszczaca
Gość
No zamarł, dziewczyny się rozsypaly po innych watkachWątek zamarł... Takjuż dziś u siebie.
Gratuluje bejbika. Czytam , że beta Ci szybko rośnie. To pewnie dwa aniołki[emoji72][emoji72]
reklama
KasiaMarysia23
Kinia z Wami na staraczkachNo zamarł, dziewczyny się rozsypaly po innych watkachDziekuje bardzo
ojj wlasnie az sie boje, ale @NeSSi pisala, ze przy bliźniakach beta nie rośnie szybko
co bedzie to będzie
byke byzdrowe było
![]()
Oj ja Ci nie doradze, bo ja nie mam bliźniaków. Moja beta tak nie rosła przy Madzi. A w którym tc byłaś na becie? Bylas juz u ginekologa?