KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Takie mocne geny jak widać. Zazwyczaj to dziewczynki są podobne do tatusiów
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziekuje jestem przed pierwszą wizytą no moj nie chce bez pieluch jeszcze. Zniechecilam go. Bo chcialam wszystko na szybko:/Hej dziewczyny jestem, jestem. Andżelika gratulacje super,może będzie 1-wszak dziewczynka u nas były same dziewczyny przez 12-lat, potem dopiero pierwszy chłopczyk.
U nas przełom, bo mały chodzi bez pieluch, w końcu.. długo walczył o mimo że wolał to nie chciał ubierać majteczki.. trzymał po 5 h czasem i uparcie twierdził że nie ma potrzeby soku.. aż pewnego dnia marudzi że nie chce przebrać pieluchy z 2-jka i po godzinie pow. ze ma całą na puści i ze wszystkie pieluchy wyrzucam. pojechaliśmy po majteczki i pięknie studia co pol godziny, z 2'też sobie radzi, w nocy też trzyma.. uffff już po 1,5roku sie udało.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mala ma pol roku :-)O a ile mała już ma? Moja już raczkuje jak szalona i na nogi staje
O to też już duża moja 9 Msc jutro już kończy tak szybko ten czas zleciał że sama nie wiem kiedy hehMala ma pol roku :-)
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka