reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Ooo..a my nawet nie patrzymy z mężem. Od męża strony choroby nerek i cukrzyca a u mnie w rodzinie cukrzyca. Może też powinnam sobie cukier badać:/
Ja to tak od czasu do czasu sobie zbadam cukier, żelazo bo mam strasznie niskie i morfologie a na nerki właśnie już 3 dni się furaginem lecze i miałam się przejsc na usg sprawdzić czy nie mam jakiegoś kamienia ale nie mogę dojść bo mnie nerki często łapią niestety:/

reklama
Ja to tak od czasu do czasu sobie zbadam cukier, żelazo bo mam strasznie niskie i morfologie a na nerki właśnie już 3 dni się furaginem lecze i miałam się przejsc na usg sprawdzić czy nie mam jakiegoś kamienia ale nie mogę dojść bo mnie nerki często łapią niestety:/
Nerki jak bolą to podobno okropny ból...współczuje: (
U mnie hb też zawsze kulała, a tu miłe zaskoczenie ponad 12[emoji33]jem dużo miesa wieprzowego ( dużo tzn.co dzien)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nerki jak bolą to podobno okropny ból...współczuje: (
U mnie hb też zawsze kulała, a tu miłe zaskoczenie ponad 12[emoji33]jem dużo miesa wieprzowego ( dużo tzn.co dzien)

No ból nieciekawy, a jeszcze przepraszam za opis się wysiusiac nie idzie:/ ja też jestem mięsna i buraczków sporo jem ale niestety @ przyjdzie i nawet jedzenie nie pomaga mam strasznie obfite i długie. @ mam po 10 dni

To nie koniecznie muszą być kamienie. Moja matula też miała takie
A w ciąży nie badłaś sobie?
Może i dobrze, że zdjecia nie da się wstawic, bo bym telefon lizała[emoji12]

A w ciąży miałam w porządku cukier :) tesc na do mierzenia cukru to sobie sprawdzę jutro:)
To super musi byc pyszne :) ja też zrobiłam ciasto i jeszcze na jutro bedzie :)
Wiesz i mnie niestety jest to rodzinne. Moja mama jakzawsze piekła ciasta to mimo że w buzi parzylo bo prosto z piekarnkka yo i tak sie wciagnelo:p zrobila ciasto na deser a po kolacji już była czysta blacha:

Te ciasto jest tak dobre, ze Syn na głowę miskę sobie założył żeby wylizac wszystko:D i przyszedł do kuchni i mówi mama ma, i szukam następnej do wylizania:D

Pewnie, że mąz najważniejszy, tym bardziej jak go nie masz na co dzień.
Zdrówka dla córci, w szkołach, przedszkolach to zaraz się coś złapie :(
Muszę iść na kontrolę, boję się że lekarz mnie opitoli że Magda jeszcze nie je zupek. Moja tak samo ulewa, teraz troszkę mniej. Przed chorobą jej przeszło i wróciło znowu. A od kiedy zaczął jeść obiadki ? Jak go namówiłaś?

Ahh :) tak im smakowało ?
Doczytałam, że Ci się rozpaćkało. Na noc jakbyś zostawiła, to na pewno by napęczniało, ale rozumiem, że mąż i synek się nie mogli powstrzymać.

Jak tam Twoja maruda? Mam nadzieje, że już słodko śpi.
Tak już godzinę śpi :) ja wlasnie jem kolacje :)

To nie koniecznie muszą być kamienie. Moja matula też miała takie

A w ciąży miałam w porządku cukier :) tesc na do mierzenia cukru to sobie sprawdzę jutro:)

Wiesz i mnie niestety jest to rodzinne. Moja mama jakzawsze piekła ciasta to mimo że w buzi parzylo bo prosto z piekarnkka yo i tak sie wciagnelo:p zrobila ciasto na deser a po kolacji już była czysta blacha:

Te ciasto jest tak dobre, ze Syn na głowę miskę sobie założył żeby wylizac wszystko:D i przyszedł do kuchni i mówi mama ma, i szukam następnej do wylizania:D
Mam nadzieję, że to nie żadne kamienie ale wybiorę się sprawdzić. Ale apetytu narobiłaś☺

reklama
Do góry