reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczynki:-)
My wstaliśmy ok.7.00, czyli jak zwykle. Karolinka ma anginę - pierwszy raz. Ale już nie ma gorączki, czyli jest dobrze. Jak Kuba wstanie to jedziemy do dziadków, więc wpadnę dopiero wieczorkiem.
Miłego dnia:tak::-).

reklama
Dzien dobry, my tez sie witamy. Dzisiaj pobudka o 5:30 calkiem rano, jak na mojego dzidzia.;-) Dzisiaj na drugie sniadanko dostal toasta z pasztetowa:tak: :-) jadl jak nie wiem. Potem wypil 100ml soczku z woda i jest bardzo zadowolony:). Mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie:szok: :-D
Pogoda u nas taka sobie, nie pada ale szaro na dworze. Pomimo tego pojdziemy zaraz na spacerek.:tak:

Witam w to leniwe południe wszystkie drogie mamusie:-) :-) :tak:

Ja co dzienń z Emi rano po bułeczki chodzę ,panie w sklepie to już na pamieć nas znaja ,witają się zawsze z Emi miło i czestują tez ciastkami:-D :-D potem Emi wybiera bułki "dla tati do praci" i dla siebie bierze i już w sklepi pół je.
teraz śpi a potem znów na spacerek dłuzszy

Zuzia życze zdrówka dla Karolinki :tak: :-)

Ale pustki dzisiaj tutaj!
Właśnie ucięłam sobie razem z Agnieszką drzemkę. Zmuliło mnie strasznie jak ją usypiałam. Teraz się czuję jakby mnie ktoś w łeb walnął. Muszę dojść do siebie, bo przede mną długi wieczór z moim dzieckiem.

Moje dziewcze zasypia mam nadzieje trzy razy ją kładłam ,najpierw mniam mniam ,potem ee ,potem do baby .....oj oj ,ale już chyba będzie spała:-)

zaraz winke grzane mam robić ,ciekawe jak wyjdzie:-p :eek: :confused:

witam u mnie jest tak ze maz mysli ze jak wychowuje naszego Mateuszka wszystko jest na czasposprzatane ugotowane to ja nie musze byc zmeczona i miec zawsze sile ale tak czasem nie jest nasz maluch ma roczek i jest bardzo wszedobylski i czasem juz mi sily brakuje tak musze na niego uwazac ale cio tam facetom sie wydaje ze porowadzenie gospodarstwa domowego to bulka z maslem!!!!:szok::nerd:

Ja mojemu mówię jaka to ja jestem zmeczona ,co zrobiłam w domku i z Emilka co robiłam ,i jak tak policzyc to kupe rzeczy w ciagu dnia robie a i tak mam jeszcze czs dla siebie (on tego nie wie),jakos lepiej jestem zorganizowana niż na poczatku:tak:

Wróciliśmy od dziadków, dzieciaczki śpią, a tu tak mało do nadrobienia:szok::szok::szok:.
Mamita - witaj i wpadaj często:-).
Magda - fajnie, że wróciłaś do nas:-)
Noelia - widzę, że winko chyba się udało, bo Cię nie ma;-):-D.
My też mieliśmy robić winko grzane, ale nam się nie chciało i wypiliśmy bez grzania:-D. A po winku był miły wieczór integracyjny z mężusiem:evil::cool2::wink:.
Dziś u dziadków zrobiłam małemu mleko modyf. i babcia próbowała mu dać. Jak tylko skosztował, to biedny tak się skrzywił, że nie uwierzycie. Potem, jak tylko dotknął smoka ustami, to było to samo. Jestem załamana, bo nie wiem, co to będzie, jak np. stracę pokarm:eek:. W życiu bym nie pomyślała, że będziemy mieć taki problem:szok::baffled::dry:.

reklama
Do góry