reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam

dopiero teraz udało mi sie zasiąść, ale i tak nie na długo, bo muszę obiadek robić, a to wszystko przez ten nocnik, teraz większośc czasu spędzamy w łazience :rolleyes:

mój mąz jest elektrykiem to temat kradzieży kabli jest mi dobrze znany :no:

a dla Karolinki dobre fluidki przesyłamy, żeby szybciutko wyzdrowiała ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam po długiej przerwie!
Wreszcie uruchomili mi internet. Ale się już stęskniłam za Wami. Poczytam wszystko i odezwę się wieczorem, jak Aga pójdzie spać.

Pycha ale ci fajnie ze Maja siedzi na nocniczku...ja dzis kupiłam nocniczek ale Macius uwaza ze to nowa zabawka i mozna ja rzucac:-)

U nas zabki nie chca dalej rosnac:no: w lipcu wyszły hurtowo 6 i teraz zastuj chyba potem znowu hurt

bioderka Maciusia w pozadku i nawet obyło sie bez duzego płaczu:-)

Ale sie nagadałam,przyjechała do mnie moja kumpela i strasznie fajnie było ,juz pojechali:sick: bo też dziecko mają ,synka i wiadoma spać trzeba położyć a tak można by było całą noc gadać:happy:

Emi dostała dużego misia różowego i zaraz posżła z nim spac grzecznie ,:tak: :-D

Kunda - nie śpią, nie śpią! Ja na przykład nie śpię od 5.00, bo Aga miała życzenie już wstać. Dzień dobry wszystkim!

reklama
Do góry