reklama
Rany nie słyszałam o tym to juz zakrawa o jakieś zboczenie
Jak mozna karmić piersia 6-letnie dziecko ...
Rozumiem kraje trzeciego świata gdzie sie nakłania matki żeby karmiły dzieci jak najdłuzej z powodu braku jedzenia ale jeśli to działa sie w krajach nie cierpiacych z powodu biedy to juz jest obrzydliwe
Jak mozna karmić piersia 6-letnie dziecko ...
Rozumiem kraje trzeciego świata gdzie sie nakłania matki żeby karmiły dzieci jak najdłuzej z powodu braku jedzenia ale jeśli to działa sie w krajach nie cierpiacych z powodu biedy to juz jest obrzydliwe
aga29
Fanka BB :)
Shady niezle!
Najwazniejsze to nie dac sie zwariowac, bo zamiast czynic dziecku dobrze, chyba je krzywdzimy w ten sposob
Nudy u nas jak nie wiem, maz gada z kolega przez telefon i oglada mecz. Nie wiedzialam, ze chlopy maja podzielna uwage, to wogole jakis cud! ;-) Jak ja go o cos pytam, to dopiero slyszy po jakiejs godzinie i sie pyta: Kochanie, a co sie pytalas??? Normalna zalamka.
Pycha, Zuzia dzieki za slowa otuchy, juz sie mniej boje ;-) :
Najwazniejsze to nie dac sie zwariowac, bo zamiast czynic dziecku dobrze, chyba je krzywdzimy w ten sposob
Nudy u nas jak nie wiem, maz gada z kolega przez telefon i oglada mecz. Nie wiedzialam, ze chlopy maja podzielna uwage, to wogole jakis cud! ;-) Jak ja go o cos pytam, to dopiero slyszy po jakiejs godzinie i sie pyta: Kochanie, a co sie pytalas??? Normalna zalamka.
Pycha, Zuzia dzieki za slowa otuchy, juz sie mniej boje ;-) :
Shady rany przecież taki człowiek potem ma problemy ze soba , a potem poważne problemy seksualne.Nie chcała bym mieć faceta którego mama karmiła do 10-tego roku zycia piersia ...boże jak bym sie patrzyła na taka teściowa i na niego kiedy tuli sie do maminej piersi..bleee
reklama
Podziel się: