reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Rany nie słyszałam o tym :szok: to juz zakrawa o jakieś zboczenie
Jak mozna karmić piersia 6-letnie dziecko ...:crazy:
Rozumiem kraje trzeciego świata gdzie sie nakłania matki żeby karmiły dzieci jak najdłuzej z powodu braku jedzenia ale jeśli to działa sie w krajach nie cierpiacych z powodu biedy to juz jest obrzydliwe:sorry:

dajcie spokoj przeciez to pawia puscic mozna, ja wogole uwazam, ze karmic dziecko powyzej 1 roku jest bezsensowne, ale nie obrzydliwe, w przeciwienstwie do 10 latki na cyccku

Shady niezle!:rofl2: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Najwazniejsze to nie dac sie zwariowac, bo zamiast czynic dziecku dobrze, chyba je krzywdzimy w ten sposob:tak:

Nudy u nas jak nie wiem, maz gada z kolega przez telefon i oglada mecz. Nie wiedzialam, ze chlopy maja podzielna uwage, to wogole jakis cud!:tak: ;-) Jak ja go o cos pytam, to dopiero slyszy po jakiejs godzinie i sie pyta: Kochanie, a co sie pytalas???:szok: :tak: Normalna zalamka.:-p

Pycha, Zuzia dzieki za slowa otuchy, juz sie mniej boje:tak: ;-) :

Shady rany przecież taki człowiek potem ma problemy ze soba , a potem poważne problemy seksualne.Nie chcała bym mieć faceta którego mama karmiła do 10-tego roku zycia piersia :-D ...boże jak bym sie patrzyła na taka teściowa i na niego :oo2:kiedy tuli sie do maminej piersi..bleee

No własnie nawet jakis psycholog sie w tv ostatnio wypowiadał ,że nie powinno sie chłopca długo piersia karmic ,bo taki maminsynek z niego wyrośnie ,chyba do roku mówił ,że jest ok ,a potem już lepiej nie .

reklama
Do góry