reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja babeczki :)

witam sie bez dolegliwosci poalkoholowych.

ja z postanowien noworocznych to mam dwa. Nie oszalec odrabiajac z F lekcje i nie zwariowac czekajac na zabieg Oskara.

Faith to malo wydarla z ciebie jelitowa. Mnie po ostatnim razie 3 kg ubylo . kilka godzin przeczyszczania a potem grypowe dreszcze temperatura i inne bolesci.

ide.. moze jakies sniadanie chlopcom zrobie

Witam się w 2013 roku:)

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W TYM NOWYM ROKU,A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA!

U mnie wieczór sylwestrowy minął jak każdy inny z wyjątkiem,że o północy napiłam się pół łyczka szampana:biggrin2:.
Tyle dobrze,że nie byłam sama z dziećmi,A zerwał się ze statku wcześnie i ok.15 był już w domu:tak:.
Synek czekał na fajerwerki,ale o 23:15 padł i usnął w sekundę,a malutka przetrzymała mnie do 1:30:crazy:.

RenataT. przyznaj,że fajnie jest tak sobie wstać bez mdłości,bólu głowy i złego samopoczucia.Ja dałam sobie czadu w tamtym roku i wtedy postanowiłam sobie,że nigdy więcej.No,później była ciąża,teraz dziecko to i tak bym nie mogła.Ale nigdy,nigdy więcej kaca!

Wracajcie szybko do zdrowia!Chyba pół Polski choruje,szok jakiś.Odpukać,do nas nic się nie przyczepiło.
Miłego dnia.

Eko no raj.. wczoraj wypilam 3 piwa. jak na mnie to sporo i ani bolu głowy, ani innych dolegliwosci.
Ja kilka razy przecholowalam. Kiedyś tak zabalowalam z kolezanką ze Ł mnie chcial na pogotowie nastepnego dnia wiezc. potem jakiś czas nie pilam nic.nawet piwa nie powąchalam bo juz pijana bylam.

U siostrzenicy na torcie bylam. Chlopcy sie objedli ciastami, sto lat zaspiewali. My w sumie tez :D

Jutro chlopaki do placóek..a ja odpoczne pol dnia od tych wrzaskow " mamo on mnie dotyka, mamo on na mnie patrzy, mamo o mnei wącha, mamo on mnei wkurza, Renata gdzie pilot, renata moge salatke? " i tak od dwoch tygodni.

Teraz chlopcy zyją balami Mikolajowymi, ktore za 2 tygodnie bedą mieli :)

Hej
widzę że sylwek u was ok u mnie też;-)
zaraz małego buudzę do przedszkola bo w końcu musi iść dawno nie był
kurcze ostatnio wstawał i o tej godzinie widno było a dziś ciemno:baffled:

heja :)

chlopcy odwiezieni na autokar, ja bycze sie w domu. ząb mi dokucza. w sumie to tak mozno boli od sboty. wczoraj wieczorem to myslalam ze sobie w leb strzele. cala prawa strona buzi bolala i ucho.

trzeba sie chyba do dentysty wybrac. tylko co ona mi poradzi ja to sam kawalek korzenia siedzi??

A i boje sie dentysty jak ognia. predzej narobie pod siebie niz swiadowmie dam sobie coś w buzi robić.Narazie ratują mnie przeciwbolowe.

reklama
Do góry