reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koralikowa-- bidulko jak to się poparzyłaś?Raczej nie z twojej winy,co?Powinni ci jakieś odszkodowanie zapłacić chyba.Nie wiem jak to działa,bo ja nigdy nie byłam.Moja siostra miała kiedyś taką fazę na solarium,ale powychodziło jej dużo pieprzy na plecach i zrezygnowała.
A.dziś nie przyjdzie,bo ma dużo pracy na statku,a chce się uwinąć dzisiaj,by jutro być z nami.No i tak na sylwestra sobie w czwóreczkę będziemy,dzieci pewnie pójdą spać o normalnej godzinie,a my też długo siedzieć nie będziemy,bo ja muszę być żywa,by się dziećmi zajmować,a A wraca o 6 rano na statek.
A co do tej niespodzianki,to,nie,nie udawałam zaskoczenia,bo nie potrafię udawać:-),powiedziałam mu tylko że się baaardzo cieszę,ale nie zaskoczył mnie:-D.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny ja dzis wyjątkowo wyspana:-D
mały wcina i ogląda baję m w pracy a ja popijam kawke:-)
U nas coś wieje:dry:jak ja nie lubie takiej pogody ale chociaż słonko wychodzi
co do solarium to ja jako nastolatka dużo chodziłam a teraz żałuję:sorry2:
ale wiadomo od czasu do czasu nie zaszkodzi;-)
też wolę naturalna opalenizne ja tam blada z natury jestem i jakoś żyję:-D

tak sie zastanawiam co dziś ubiore na wieczór niby idziemy tylko do teściowej ale jest okazja aby się jakoś wystroić

szczęśliwego Nowego Roku
Zobacz załącznik 526733

Ostatnia edycja:
Heja :) U kolezanki bylo calkiem milo :) chlopcy z jej dzieciakami sie wyszaleli, wracac nie chcieli do domu. potem sąsiad zadzwonil zebysmy na kawe wpadli. bo mieszkamy tu juz 2 miesiące,a nigdy czasu nie bylo zeby na kawe wpasc. tzn on do nas czesto..ale nam nie po drodze. Mnie ząb bolał jak diabli. Oczywiscie sąsiad wspanialomyslny..wodka z pieprzem. ze niby pomoze , ze ząb przestanie bolec itd.. No i przestal na chwile. ale nastepnego dnia kac byl niemilosierny ;/ Ł stwierdzil ze ja jesc powinnam do kieliszka.. no ale wiecie.. ja o figure dbam :D a wczoraj zdychalam. i jak na zlosc slonce swiecilo, dzieci krzyczaly, Ł napalił w piecy.. a ja chcialam zeby mi kac przeszedł. ;/ no ale juz ozdrowialam :) dziś idziemy do sąsiada wieczorem. albo z sąsiadem do mojej kuzynki :D oczywiscie ja nie pije.. chyba ze piwo. w tylku mam !~zeby znowu kaca giganta.Amelie, ja niecierpialam jak mi Ł robił takie niespodzianki. Dla mnie to wyglądalo jakby chcial mnie na czyms nakryc. dzwonil ze np bedzie w niedziele, jest sroda i on do domu wchodzi. No zdazlo sie pare razy ze opiernicz na dzien dobry dostal.spalam dziś do 9 :) ale glowa mi boli jakos. chyba za dlugo gnilam pod kolderką ;/ ide sprzątac, bo dywany kolory pozmieniałyJakbym nie zajrzala to zycze wam i sobie :D Szczesliwego nowego roku niewiasty, Zebyscie jutro nie cierpialy jak ja wczoraj i milosci duuuuuuuuuuzo :)

...żyję...1 kg lżejsza, jedyny plus rotawirusa :D hahaha, kawkę spijam i za sprzątanie się zabieram, dzieciaki dały dzisiaj pospać do 8 :) dzieciaki już też wróciły do formy, a M na szczęście nie dopadło :)

miłego dnia kobitki

Czeka mnie noc z ksiazka i jakos nie jest mi smutno. Moja ulubiona sceneria kubek kakao lub zielona herbata, kocyk i ksiazka a w tle muzyka.
A jak jest u was z postanowieniami noworocznymi?

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2013' ŻYCZY ZAWSZE PAMIĘTAJĄCA O WAS LENKA

I ja w nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam kochane i sobie spełnienia marzeń!

życzenia.jpg

Cześć wpadam na chwilkę!
Piję właśnie mrożoną kawkę, ogarniam chatkę i takie tam ostatni porządki w starym roku ;-).
Chłop mój dzwonił rano, że wróci późnym wieczorem, bo mają awarię :-(. Mam nadzieję, że nie będzie to zbyt późno.
Wszystkim chorowitką zdrówka życzę!
Ach i jeszcze życzenia noworoczne :-p, po to tu w końcu wpadłam :-D:-D
Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!
2013.jpg

reklama
Do góry