reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga aż do 18:15? :szok: Wybieracie się gdzieś czy w domu pogościcie się?
Faith Najlepszego! :-)
Amelka właśnie do mnie przyszła z gilami w nosie. :dry:Z dwojga złego lepiej w tę stronę. :tak:
Hehe koralikowa.:-D Jak nikt kasy nie ma , jak wczoraj gdy wracaliśmy do domu po świątecznej gościnie ,to mało tego , że pod marketem parking cały zawalony autami, to do ronda korek był, bo auta wyjeżdżały z parkingu. Zator się okropny zrobił.:tak:
Jak chcesz to przyjedź do mnie. :-D
Ja tam lubię w domu , w ciepełku siedzieć i nigdzie się nie wybieramy. :tak:

reklama
justa a ja nie lubie,,w moim bloku debilni sasiedzi....

faith masz 234lata :szok::-D....no bo 13sta rocznica....18stki..hahhaa..zartuje..tak se tylko palnelam...:sorry2:..
e to ty mloda dupa....ja bede miala 14sta w tym roku w sierpniu....

Oj,oj,faktycznie zdrówka wszystkim chorowitkom życzę!
Faith - wszystkiego dobrego,zdrówka zwłaszcza;-)

Posiedziałabym sobie z kimś przy piwku czy winku i poplotkowałabym,a tu raz,że nie ma z kim,a dwa,że nie mogę:crazy:.Ale przyjdzie czas,że sobie odbiję,choćby przy lustrze:-D
Mam lenia dzisiaj,nawet obiadu porządnego nie ugotowałam,tak bym siedziała i siedziała przy kompie lub z pilotem w ręku.Książka odpada,bo bym usnęła.
Skończy się ta zima do cholewci czy nie??:no:Mam dość siedzenia w domu,samotności.Są dzieci,fakt,ale z nimi nie pogadam jak z dorosłymi.Nawet do ludzi wyjść nie można,bo zimnica i ludzi nie ma.A jak jest ciepło to chociaż z kimś na placu zabaw się poplotkuje....
Dzwonił A.Dziś ponoć nie da rady wrócić,bo dopłyną późnym wieczorem,ale z drugiej strony,mówił,że Polskę już widzi........:confused:..........czyżby leciał se w bambuko i chce mi niespodziankę zrobić?....Nie lubię niespodzianek :dry:
Idę kawki sobie zrobić,bezkofeinki,jak zwykle;-)

Koralikowa u nas tak samo jak Justa pisze pełno ludzi w sklepach bo są wyprzedaże:tak:a ludzie niby kasy nie maja:sorry2:
Justa do teściowej idziemy więc spoko:tak:;-)sklep czynny do 18 wiec tak muszę siedzieć:dry:może mnie wcześniej puszczą:rolleyes2:
faith:-D:-D:-D fajnie wyszło z tymi latkami:-Dczyli masz 31 lat?tak to ja rozumiem:-D:-p;-)
Ja narobiłam krokietów i już połowy nie ma

aguska ja tam nie chodze po sklepach....to nie wiem jak u mnie...

eko no moze bedzie niespodzianka...a ja ci powiem ze czesto siadam z piwkiem na BB i pije do kompa..heee

koralikowa, no to obie jestesmy młode dupy :D:D
aguska, przekichane do tej 18!!!:szok:
ekomama, spokojnie, jeszcze trochę i bedziesz mogła poszaleć :D
justa, szkoda, ze tego swieta nie obchodze...hahaha
my z M chcielismy gdzies wyjsc, ale na razie towarzystwo sie rozchorowalo, brat M robi sylwestra u siebie ( mieszka nad nami) wiec porazka, bo glosno bedzie jak cholera a dzieciaki beda bo moi rodzice ich beda pilnowac...no ale coz poradzic...
dzieciaki zasnely, mam nadzieje, ze nocka bedzie spokojna...a ja sie racze winkiem czerwonym...pyszne :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry