reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas wszyscy chorzy, a na dodatek maly tak lobuzuje ze mam dosc. M tez pracuje w sylwestra i wroci z Orlenu o 19 ale i tak mamy w planach telewizje i ksiazke. Wczoraj poklocilam sie z kolezanka.

reklama
cześć dziewczyny, zaraz muszę zrobić sobie kawę, od 5 walczyliśmy z Dawidem, bo go brzuch bolał i nie chciał spać...
...dzisiaj mamy jeszcze kolędę...ehhhh...
amaliee, no z chłopami tak czasem jest, już wrócił??
mili, trzymajcie się!!!

pozdrawiam i do usłyszenia

Co wy z tymi latkami tak się rozliczacie.Człowiek jest młody dopóki młodym się czuje.Ja mam 34 i ........no nie jestem kobietą w średnim wieku,ale czuję się o jakieś 10lat młodsza.Duchem,bo zmarszczek nie oszukam:blink:
A. tak jak przeczuwałam chciał zrobić mi niespodziankę,wrócił ok.20:30. Niespodzianka nieudana,bo mojej intuicji nikt nie przechytrzy,czułam że przyjedzie:dry:.

Amaliee -- c'est la vie ;-),raz jest dobrze raz gorzej,ale najważniejsze,że po foszkach ludzie się godzą.Było minęło.U nas też czasami fochy lecą,tylko że ja już pierwsza nie podchodzę by się pogodzić.Cierpliwie czekam i nie myślę o tym,mam ważniejsze rzeczy na głowie.Później A podchodzi,przytula,mówi że kocha i zaczyna się sprzeczka o to czyja to była wina,kto zaczął itd.:no:.No i oczywiście każdy przystaje przy swoim,obiecujemy,że będziemy więcej ze sobą rozmawiać,co by bardziej się zrozumieć,a i tak po jakimś czasie jest to samo....echhhhhh......na szczęście już rzadziej niż na początku:)

Mam ochotę na kogel mogel,ale jako karmiąca to chyba nie mogę surowych jaj.Nic tam,obejdzie się:crazy:

heja.

Faith wszystkiego najlepszego :) spoznione ale szczere :D

Amelie zdrowka dla Adasia. a pana chlopa? .. olac jego fochy :D a ze sie nawalił?? teraz ma kaca :D !!
co do lat. ja to siksa jestem. nie dosc ze 30 jeszcze niemam to i wyglądam na ok 7 lat mniej niz mam :) obcy sie dziwią ze Filip jest moim synem. przeciez wygląda na mego brata :D

U nas snieg stopnial. bylo po kolana, jest ledwie bialo. nawet i dobrze. bo te odsniezanie mnie dobijało.

a co do sylwestra. ja niewiem gdzie my bedziemy. gdzieś napewno.
jade zaraz do kolezanki..

Zdrówka dla schorowanych oby szybko przeszło;-)
co do fochów to samo chłopowi przejdzie i pierwszy przyjdzie przeprosić:tak:;-)
mili pokłociłaś sie ale o coś konkretnego czy błachostke?

ja zmęczona jestem po pracy chłopaki się kąpią:-D
u nas śniegu nie ma już dobre parę dni a szkoda bo jakoś tak ponuro:baffled:

hej

aguska ja odpoczywam....co chwile ktos na kawe wpada...upieklam prosty smaczny murzynek...

amalie to le lat twoj ma.tzn ile jestes od niego starsza???

ekomama juz wiedzialas,ale mam nadzieje,ze zdziwiona udawalas??

renia jak wypad do kumpeli..??

faith oczywiscie,my bedziemy wiecznie młode....:-p

Moj robil auto,wracal i urwal tlumik,,pojechal znowu robic,,i przyjedzie ze swoim kolega,,pewnie beda chlali,,echh

reklama
Hej

Aguska twoje ostatnie podrygi w pracy.
Amalie fajnie ze macie gdzie isc i bawic sie ze znajomymi,ja nie mam gdzie,ech.
faith to nie zazdroszcze,oby szybko przeszlo ci.

Ja poparzylam sie solarium wczoraj,wszystko mnie piecze-masakra jakas.

Do góry