reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

Kurde a ja normlanie nie wiem..tak jak mialam chec gotowac i wogole pelna energii,tak teraz dupa blada..najchetniej bym lezala plackiem i tyle...

Wyrobilam ciasto,zaraz wstawiam i bedzie szarlotka..
bigos wstawilam...i zrobie drugie ciasto plesniaka...
i reszta jutro...chybaa sie wyrobie...jeszcze pon mi zostaje...

A moj byl na zakupach,obkupil sie w spodnie i koszule,,,slicznie wyglada,,no i kupi mi prezent aparat fotograficzny cyfrowke 16mpx..super robi fotty..ale kasy wydal:szok:...

No i teraz ja mu pokazalam co mam ubrac,a on do mnie ze wiocha przy nim:cool:..
i da mi kase,mam isc,,a ja mowie to ty gotuj,..i koniec rozmowy....

Znowu gdzies pojechal,ale moze i lepiej bo cisnienie bedzie mi podnosil/..

aguska no wspolczuje pracowac popoludniami...

Bodzia ech zazdraszczam czasem twojej samotnosci...

ekomama to super,ze chociaz tyle i bedziecie chwile razem...

renia ałcc..no wspolczuje....

Normalnie len mega ze mnie...
ide poszukac co tu ubrac...na wigilie....
A wogole miw yskoczyl,ze swojej rodiznce prezenty chce kupowac,,no wyszlam z siebie,poweidzialam nie...no bez jaj..a mi kto kur..wa kupi z nich,,nikt..jemu tez....grrrrrrrrrr

Aha dostalam jeszcze kurtke taka z ppianka w srodku..hm taka na narty..cienka ale bardzo ciepla....

reklama
melduje się, skończyłam robić kartki świąteczne sztuk 12 :D, rano u fryzjera, poźniej zakupy (normalnie tragedia, samochodu nie bylo gdzie zaparkować, ludzi w pip...porażka), zimno jak cholera rano -15 :szok:
aguska, biedaku, wspolczuje.
Ekomama, super, że chociaż na Sylwka, będziecie razem, ja na swojego M, też nie mogę narzekać, bo trafił mi się wyjątkowy "egzemplarz"...hehe, smaka mi tym rosołem narobiłaś!
Renata, o matko:szok:, uważaj na siebie i swoje palce :D:D
koralikowa, no to super prezent dostałaś, a co tam od czasu do czasu należy się coś SUPER!

ja za chwile zabieram się do robienia sernika, chociaz nie chce mi sie, najchetniej bym sie zdrzemnela, no ale coz moi mali wojownicy juz dbaja o to zeby mama sie nie nudzila :D

Witam,jestem nowa na forum,trochę mi zajeło znalezienie miejsca:tak: i tu chyba będzie w sam raz mam nadzieje ze nie będe wam przeszkadzać;-)parę słów o sobie napiszę tam gdzie trzeba wedle regulaminu:-p
ach i widzę że u was przygotowania pełną parą idą mnie na szczęście to omija w tym roku i spędzamy je tylko we trójkę(a gotować nie lubię)więc skromnie i kameralnie :-D

Pozdrawiam

Ninex witaj.
Renata to się załatwiłaś biedaku!!!
Uszyłam skarpete trzecią bo mi poszła, ubranka reniom,3 poszewki, tylko je pokończyć i tak myśle, jak szyć i gotować jednocześnie i do tego pilnować dzieci:-p(bo mi się dwie rzeczy jeszcze marzą,ale jak dam rade to pokaże)

Amaliee, no mistrzostwo 120 sztuk...szacunek :D mi by się chyba nie chciało, ciasto będę piekła jutro, dzisiaj tylko sałatki zrobiłam. M usypia Adasia, a ja siedze z Dawidem, bo jemu się spać nie chce...niestety :-(

Witam i tak się wtrące odnośnie wprawiania sie w świateczny klimat u mnie na fulllaaa leci mariah carey-all i want for christmas haha mąż ma mnie dość...120 sztuk boszz podziwiam również masz cierpliwość:tak:Ach i moja Zocha też weteran do pierwszej w nocy potrafi walczyć ze snem..ja naprawde nie wiem co zle robie...o dniach nie wspomne tez porażka spi tylko na mnie ech...pozdrawiam;-)

reklama
404s.JPG
Już jutro wigilia ale to leci ja dziś mam wolne więc spędzam ten czas w kuchni

Do góry