reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ninex, Maria Carey to moje idolka jeszcze z daaaawnych czasów :D:D...świąteczne piosenki w jej wykonaniu to już tradycja u mnie :D
no to Zosia daje Ci trochę w kość.
amaliee, biedaku, nie wiem co Ci poradzić.
aguska, super, ze masz wolne, ja od rana tez w kuchni, tylko z tym moim małym pomocnikiem, jakoś trudno się zorganizować :-/

miłego dnia dziewczyny

reklama
Heja. Amelie no szacunek. 120 sztuk zlepić. ja bym ciastem omotnela chyba o sciane. Ale do pomocy nikogo bym nie poprosila, bo jak ja coś robie w kuchni to tylko ja.

ninex witaj.

pol nocy nieprzespane. Ł o 2 pojechal do pracy, O calą pol nocy jeczał ze go nozki bola.po polnocy dalam mu syrop bo ile mozna??

mi palec pulsował calą noc, co zmienie pozycje to bol wiekszy, wiec tak na plasko usialam spac, a tak nie cierpie.

Kaczke w pomaranczach dziś robie.Roboty od groma przy niej.. ale mam szybkowar.

Doberek
U mnie świąteczne piosenki od miesiąca.
A 'Był taki dzień" to u mnie tradycja ale ja fanka "Czerwonych gitar"
A w tym roku Lolo śpiewa De Su"Kto wie".
Ja pierogów nie lepie bo mi się nie chce :-p A w tym roku świeta mają być takie jak JA chce i już są i będą.CUDOWNE. Spokojne i bez kłótni. Zaraz bigos pędze gotować :-) I do maszyny ;-)

Witam,
faith-milo że nie jestem jedyna z tą obsesja prawie na punkcie jej piosenek:-Dcóra zadowolona mąż mniej ale co zrobić..a z tym spaniem to pewnie jej się jeszcze odmieni mam nadzieje ,niestety tak to z dziećmi jest że są niesamowicie zmienne i nie ma co się przyzwyczajać do dobrego:-D
widzę że święta dla niektórych szykują się w bólu(oby przeszło) i kuchni ech a niby jest to czas wytchnienia spokoju i rodzinnej atmosfery....haha chyba tylko dla dzieci i meżczyzn:sorry2::dry::-D
pozdrawiam

Amelie wspolczuje.
Moj palec u nogi juz lepiej. chodzić dam rady, fakt troszke pobolewa ale w porownaniu dop wczoraj to jest ok.

Kaczke zrobilam, zupa sie gotuje, sama w domu z chlopcami, bo Ł w pracy :)

Ale załatwiłyście się z tymi palcami:),ale narobić tyle pierogów,żeby potem nie móc ręką ruszyć to już przesada:no:;-)Nigdy,nigdy,nigdy w życiu!!!!!!!
Dziś dzwoniłam do mojej siostry i ona po prostu zamówiła sobie pierogi w bistro,już sprawdzone,bo często chodzili tam na obiady.
Malutka coś nie chce dzisiaj spać:wściekła/y:!

Wszystkiego dobrego w te Święta Wam życzę,objadajcie się ile wejdzie;-).

hej

ja zasuwam od rana w kuchni,,wczoraj wpadli znajomi na piwko,,posiedzielismy...
Renia kaczka mniam...
Amaliee no wspolczuje...

ja musze isc znowu do sklepu,,zabraklo mi na salatke ziemniakow...hyh../..

Robie dzisiaj plesniaka,sałatke,krokiety....

A tutaj juz wrzucam zyczenia,bo nie wiem czy zdaze..ale jakby co to wpadne jak znajde chwile:)

Piękny dzień Bożego Narodzenia już blisko, mogę WAM życzyć tylko szczerze,
Pięknych momentów i chwil wśród rodziny w tę Wieczerzę,
Wszystkiego w blasku, złocie i czerwieni,
Oby spełniły się Wasze marzenia
Wszystkiego najlepszego i mnóstwa wrażeń!

Ja pierogi mrożone i też dobrze. Własnie, żeby to był czas wytchnienia :-);-)
Dziewczyny uważajcie, bos ię jeszcze skończą te przygotowania szpitalem!!!

Bodzia nie strasz i nie kracz....hyh

jsa czekam az warzywka ostygna by je kroic,,a ciasto sie musi zamrozic,abym na tarce starła..wiec mam chwilke...

reklama
posmazylam krokiety. nam doroslym z grzybami, dla mlodych z czekoladą. zjedli od razu :)
i salatke sledziowa z ziemniakami zrobilam.

i siedze zre... kanapki z dzemem.

dzwonil ł. Niewie o ktorej bedzie. pracuje od 3 w nocy.. jest 17.30.

Do góry