reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wróciłam:-):-):-)mamie troche lepiej...trzecia seria zastrzyków moze w końcu pomoże:angry:

fanta ŁER AR JU???:szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześ kobitki, melduję się z kawką :-)

Dzieciaki psikająco-smarkające i chyba mnie też coś bierze...porażka dopiero co niedawno wyzdrowiały....może w końcu przymrozi co te wszystkie syfy wybije!!!
fanta20062, w ikei mają fajne narzuty 2,5x2,5, musiałabyś oblukać :-) co do świąt to zapach mandarynek od razu czuję święta.

Kobietki a jak u Was w tym roku święta wyglądają??

Pozdrawiam :-)

hello i ja już jestem
zaraz będę przygotowywać obiad:tak: no i musze ogarnąć:tak:
nie pamiętam co miałam której napisać:zawstydzona/y: wybaczcie:-p
u mnie ponuro na dworzu zaraz chyba trzasnę sobie kawe bo dziś miałam super ciśnienie normalnie 105/60:eek::-D i to po kawie:eek:
faith zdrówka dla was oby maluchów nie rozłożyło no i ciebie ;-)u nas święta spędzamy z rodziną mojego meża bo moja rodzinka dalej mieszka a że wyjechać w tym roku nie możemy to siedzimy na tyłku:-Dpewnie wigilia u teściowej 1 dzień świąt np u nas a drugi u szwagierki w sumie jeszcze o tym nie rozmawiałyśmy ale pewnie tak będzie

Ostatnia edycja:
wróciłam:-):-):-)mamie troche lepiej...trzecia seria zastrzyków moze w końcu pomoże:angry:

fanta ŁER AR JU???:szok::-D

jestem, troszkę po 10 ale jestem. śniadanie musiałam pożreć :-). a Ciebie już nie ma :-(

Cześ kobitki, melduję się z kawką :-)

Dzieciaki psikająco-smarkające i chyba mnie też coś bierze...porażka dopiero co niedawno wyzdrowiały....może w końcu przymrozi co te wszystkie syfy wybije!!!
fanta20062, w ikei mają fajne narzuty 2,5x2,5, musiałabyś oblukać :-) co do świąt to zapach mandarynek od razu czuję święta.

Kobietki a jak u Was w tym roku święta wyglądają??

Pozdrawiam :-)

w Sz-n nie ma Ikei :dry:. Najbliżej mam do Poznania :rofl2:. Szkoda, wielka szkoda... no ale cóż, będę musiała poszukać może w black, red, white będzie ;-). Zdrówka dla Was i obyś się za bardzo nie rozłożyła :tak:.
co doświąt to pierwszy raz w życiu spędzami je sami <jupi!!!!!!!!>. Na swoim mieszkaniu mieszkamy już ponad rok więc i święta by się przydało spędzić w nim :tak:. Co roku latamy do teściów na wigilię, do babci T i do siostry T. Więc w tym roku mamy spokój. Mieliśmy do mojej babci jechać na święta ale T ma dyżur w pracy i wróci mi późno, potem ma dyżur pod telefonem przez całe święta więc .... szkoda, że wyszło jak wyszło ale jest szansa, że babcia do nas przyjedzie. Zresztą jeszcze zobaczymy ;-).

hello i ja już jestem
zaraz będę przygotowywać obiad:tak: no i musze ogarnąć:tak:
nie pamiętam co miałam której napisać:zawstydzona/y: wybaczcie:-p
u mnie ponuro na dworzu zaraz chyba trzasnę sobie kawe bo dziś miałam super ciśnienie normalnie 105/60:eek::-D i to po kawie:eek:
faith zdrówka dla was oby maluchów nie rozłożyło no i ciebie ;-)u nas święta spędzamy z rodziną mojego meża bo moja rodzinka dalej mieszka a że wyjechać w tym roku nie możemy to siedzimy na tyłku:-Dpewnie wigilia u teściowej 1 dzień świąt np u nas a drugi u szwagierki w sumie jeszcze o tym nie rozmawiałyśmy ale pewnie tak będzie
aha, ok, spoko. leć się ogarniać :-p

ja tez jestem z doskoku!!!
musze sie za sos pieczarkowy zabrać;-)

fanta no przydałaby sie ikea w okolicach szczecina:happy:...
ja świąteczny zapach tez kojarzę z pomarańczami:tak: no i zawsze pierniczki pieczemy z dziećmi(taka nasza tradycja) a przyprawa korzenna która do nich dodajemy a w niej przecież tez cynamon jest nie bardzo mi przeszkadza i od razu choinki mi sie zachciało:rofl2:!jabłecznik z cynamonem mnie drażni!
dziwna jestem...ananasów tez nie znoszę:rofl2:
faith zdrówka życzę!!!
ehh moja Kajusia tez kaszle i to coraz gorzej:sorry:, wczoraj przed snem 45 minut sie męczyła- dosłownie bez przerwy nią ten kaszel szarpał...ehh mam nadzieje ze przejdzie,daje jej syrop i zobaczymy.
aguska witaj!!
ja tez właśnie kawkę dopijam!!!

my święta tez raz u jednych raz u drugich rodziców- na zmianę,ale zawsze razem!fajnie jest!!nieraz moje rodzeństwo przyjeżdża to już wtedy w ogóle jest cud miód!!!u siebie jeszcze nie robiłam...może na strość:-D
dzielimy sie obowiązkami wtedy i robimy razem wszystko- nie to ze idziemy na krzysia:-) ...

kobietki zanim beda swieta to beda mikołajki...macie w swoim domku tradycje upominków pod poduszką???

Ja Bartkowi do bucika daje prezencik:tak::tak::tak:albo obok bucika bo za dużych to on stópek jeszcze nie ma:-D:-D:-D
W tym roku kupie mu słodyczy i mały samochodzik ale myślę że dam mu dopiero jak wróci z przedszkola bo tam pewnie do przedszkola by chciał wziaść

my tez takie drobne upominki...dla Kai zamówiłam w księgarni jedna z książeczek Franklina która bardzo chce mieć w swojej kolekcji:-) a Filipowi...hmmm to juz kawał chłopa i problem coraz wiekszy;-)

zmykam....pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
hej

jajuz dawno skoczylam,bylam w banku i po syna.
No i tez mam syna siory,ktory jest chory tzn goraczke ma i mam nadzieje,ze sie nie zarazimy:))

justa pomoc wow....na swieta jak znalazl:)

renia i dzionek zleci,tez nie lubie miec calego dnia do tylu...

fancia z tych dat w waszej rodzinie sie posmialam troszku...a wiesz ten koniec swiata juz chyba ze 3 razy byl...takze wiesz...

faith teraz taka popgoda na przeziebieni,aja tez smarkam...

atfk my tez upominek jakis maly:)

Pozarlam fryty wlasnie i dzieci tez:)

Do góry