reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jezdem juz nazat.

Renia i dobrze im wygarnelaś,a ze tamtej z bani chcialas pociagnac to oplulam tel z wrazenia,wiesz ja bym miala te wredne babsko pod uwaga-swoja str ona ciekawe czy wogole ma pojecie jak pracowac z danym dzieckiem.

Fancia tak juz zjadlam,a malemu nie smakuje.

reklama
Koralikowa ona niby ma jakies kwalifikacje do prowadzenia zajec z niepelnosprawnymi. jakie ? niewiem. ale jej podejscie nawet do zdrowych dzieci to mnie przeraza. taka wyniosla jest, pyszna strasznie, lubi tylko te grzeczne i mądre dzieci, a najlepiej takie lizodupki co bez mydelka wlazą w .. zad. wszystkie inne, chore, pyskate, potrafiące powiedziec swoje zdanie, czy wystarczy ze glosne to z obserwacji widac ze jej bardzo przeszkadzają. a pracuje z nimi bo?? bo w szkole na glowe nie kapie, na dupsku sie siedzi, z miotlą biegac nie musi, w koncu to jakies "mądre" stanowisko a i do emerytury troche brakuje wiec trzeba coś robić.

ale sie nazarlam ;/ jutro bede jeczec ze brzuch wsadzilo, ze znowu utyje, ze boli itd..

Podejrzewam, że gdyby nauczyciele brali godziwe wynagrodzenie za swój trud wkładany w wychowanie naszych pociech, to by całkiem inaczej podchodzili do zajmowania się naszymi szkrabami. A tak myślą " jak tu zrobić, by się nie narobić i by jakoś dzień minął". Odklepać, zrobić co należy i zmykać do domu.:sorry:
To samo tyczy się tej czy innej pracy.
Czyż nie jest tak, że gdy dostajemy jakąś nagrodę za to co robimy ,jest to wynagradzane np. jakąś premią, dodatkiem, to z miłą chęcią przychodzimy do pracy i chce aż się człowiekowi pracować?
Żyjemy w PL i z każdym miesiącem jest coraz gorzej wyżyć od pierwszego do pierwszego.:no:
Ale nie usprawiedliwia to w żaden sposób zachowania co poniektórych osób. ;-)

Witajcie po przerwie.:-)

Neta nie miałam. Ale są i plusy tego, bo w domu czysto, w szafkach aż błyszczy. :-p

dzien dobry!!
ja teraz na chwilke bo zmykam do mamy:sorry: ale wrócę koło 10;-):-D
ranata faktycznie brak słów:confused2: co za baba...
fanta na prawdę nie lubię cynamonu:-D...z zapach w połączeniu z jabłkami uuu nie dla mnie!
justatakiej to dobrze...posprzątała i ma spokój..hihi

powoli sie zbieram!
jakby któraś miała chwilkę to kołlo 10 melduje sie z kawke!

Atfk chciałabym mieć spokój, ale przy mojej trójce rozrabiaków nie da się mieć wolnego. :-D
Ale po woli i ich wdrążam w domowe obowiązki. :tak:
Kacper nauczył się u babci lepić pierogi i piec zebrę. :-D W domu przeszukuje mi tylko szafki i szuka kakao, mąki, jajek, cukru...No to już jakąś pomoc w kuchni mam , nie?
Ja za chwilkę kawkę sobie zrobię, bo jakoś za oknem szaro i ciemno, dobudzić się nie mogę.:confused2:

Bry ja sie przywitac.kawka wypita pączek npoazrty :D

zaraz jade z F do alergologa.
pol dnia mi ucieknie ale coz.
a chce mi sie jak psu kota lizac ;/

reklama
Hejka! Z kawką wpadam do Was.
Narożnik wysechł mi pięknie i jest czyściutki aż miło popatrzeć. Najgorsze jest to, że to kolor ecru i szybko się brudzi. Póki co zarzuciłam koc ale pasuje jak pięść do nosa :dry:. Nie pozostaje nic innego jak zbierać kasę na nowy narożnik. Obudziłam się jakaś połamana p tym spaniu na materacu :-D. Ostatni raz :dry:.
Torcika wczoraj Dudkowi zamówiłam, zakupy szybkie zrobiliśmy, wpadliśmy na szwagra mojego T w markecie i zaprosił nas na urodziny <kurczę tak strasznie oficjalnie :-D:-D> pytał się czy będziemy, bo możemy mieć inne plany w andrzejki :confused2:. Dziwne, bo co roku jesteśmy u niego :laugh2:. W ogóle w rodzinie T to sobie dziwne daty powybierali na urodziny :-D:-D:-p;-). Kuzyn w sylwestra, jego córka w walentynki, jego żona w święto zmarłych :surprised::rolleyes2:. Ooo kalendarz już sobie kupiłam na 2013 rok, a babka w kasie się mnie pyta po co mi jak koniec świata ma być :laugh2::laugh2:. T to zbaraniał, a ja zaczęłam się śmiać :-p. Nie wiem czy ona tak na serio czy na żarty :baffled:.
Renata, żeś sobie pogadała z "paniami świetliczankami" :sorry:. Lepiej dla nich żeby podejście zmieniły, a jak coś to dyrekcja i kuratorium Ci zostaje. 3mam kciuki za alergologa. Miłego dnia!
Faith, muszę zainwestować w jakąś narzutę tylko ogromną co najmniej 2,5m na 1,8. Póki co leż na połówce kocyk w kwiatki :-D. Oby zębole małemu szybko wyszły :tak:, a Tobie cierpliwości życzę ;-).
Justa, matko przełożona witamy :-D:-D:-D. Gratuluję zdolnego syna! Normalnie jakiś mistrz kulinarny Ci rośnie :tak:. U mnie też szaro, buro i do tylca..
Atfk, dziwna kobieto nielubiąca cynamonu czekamy na Ciebie o 10 :-D. Mi się zapach cynamonu osobiście kojarzy ze świętami i pomarańczami :-p.
Aguska, co tak wpadasz i wypadasz teraz Ty?
Potem jeszcze zajrzę ;-)

Do góry