reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koralikowa bedzie dobrze;-)a to tak można uczyć rżnych rzeczy?czy masz też takie specjalizacje bo ja sie nie orientuje w szkolnictwie jak to wygląda:no:
Justa mowia że będzie ciepło i ja na to liczę ale trzeba być już przygotowanym na gorsze dni...
Renata to chłop porządził nie ma co:no:

Bartka odebrałam dziś znowu usłyszałam same pozytywy na temat mojego syncia:-)nawet pani mu buziaka dała:-Da najlepsze ja wchodze na sale po niego patrze a pani go przebiera!to sobie myśle co znowu się posiusiał?a ona do mnie że poszedł umyć ręce po podwieczorku i się oblał wodą:-Di to jak!!!!!cały do przebrania łacznie z majtkami:-Dprysznic sobie wziął:-D no i nie spał w przedszkolu za to usnął w autobusie i go niosłam do domu ledwo co do tego zaczęło padać.I malutki śpi

reklama
Zadzwonilam do Ł z zapytaniem dlaczego taki chlew w domu zostawił? czy sądzi ze ja sprzątaczka jestem? wroce od lekarza i skoro bede sie napewno nudzić to posprzątam. on wysilić sie nie musi. no to on najpierw milczał a jak go zapytalam czy jezykl połknął to wyskoczył z gebą ze ja nienormalna jestem i niewiadomo o co mi chodzi.

no trzasne go chyba.

ale mi cisnienie podniosl. rozszarpie go!! znając zycie, focha jasnie pan strzeli i po gaz nie pojdzie. A ze ja wredna malpa jestem, wypne sie na niego i tez nie pojde ( chyba by mnie musialo pogiąc zebym butle z gazem i dwojke dzieci ciągnela w ta i spowrotem ). Obiadu dziś niema, jutro tez nie bedzie. z chlopcami pojde do mamusi :D lub do kuzynki pojade :D a Ł na kanapkach niech zyje.. o ile bedzie mi sie chcialo chleb klupić ;) O!!!

ale i tak go chyba walne jak wroci.. dla zasady.

Renia noo kurcze,,faceci nroamlnie sa nienormlni,,mysla ze my naprawde praczki sprzataczki gotujace i wogole nic wiecej tylko to..ja pikole..
Ja tam jak mis ie chce sprzatne,,ugotuje,,teraz sama z malym wiec robimy sobi na obiad na co tylko ammy ochote...

Niedawno dowiedzialam sie ze zmarl mojego ojca brat a moj chrzestny(w kwietnui zmarl jego syn przed 30) pewnie w poniedzialek bedzie pogrzeb a to blisko 40km stad, musze pojchac do rodzicow. A Ł moze tylko czesc dnia zostac z malym ,musialam poprosic kolezanke, normalnie tesciowa by przjechala ale pracuje nie jak zawsze do 15 tylko do 19
Fanta, oj ja latem tez nie ma problemu a jak juz przyjedzie zimo szlag mnie tafia wyciagam ubrania i nic nie pasuje

Babeczki zrobiłam gołabki cyganskie pychota ...a tort wyszedł nie wychwalajac sie przepiękny:)Jutro dwie sałatki i imprezke mozna zaczynac;)
Andrzej przyjechał na 2 dni:(:no:

Cześć kobietki,witam wieczorową porą.

Dziś mam wolne ,tzn,wzięłam wolne.
Chory system jest u mnie w pracy.
Dziś pracowała 1 i ......3 zmiana 2 miała wolne
angry.gif
angry.gif
,
więc nasza kierowniczka wymyśliła,
albyśmy przyszli do pracy nie na 22.30,a na 18.30.
więc z racji tego że my.z m.pracujemy zmianowo,
to nie miałam z kim zostawić chłopaków,
i wzięłam sobie wolne.
A u nas się rozpadało,dopołudnie było ładne,
a teraz paskudnie jest.

Dziś wróciłam z pracy,nie poszłam spać,tylko poszłam z Emila grupą na małą wycieczkę do lasu.Był mini piknik,jedzonko, picie.
Były gry,zabawy,konkurs rzucanie szyszką,piłką w pień drzewa,radości,i wygłupów nie było końca.
Poszliśmy o 9.30,powrót o 13.
Jak wróciłam ,to padliśmy oboje z Emilem i spaliśmy 4 godziny.

Chłopaki po kolacji,leżą,przed tv,i czekają na rodzinka.pl,
a ja wskakuję zaraz do wanny.

Spokojnej nocki.
biggrin.gif

reklama
Do góry