reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka!
Wpadam się zameldować. Dziś w strasznym pędzie, na nogach jestem od 5:30, wszystko pozałatwiałam i się nalatałam, a T siedział z młodym. Zajęcia zaczynam 22/23 września :-p:-). Na dekoratorkę wnętrz się nie załapałam, bo za późno ale dostałam się na rachunkowość i zamiast dekoracji wnętrz wybrałam technika bhp ;-), więc zrobię sobie dwa kierunki. T się śmieje ale co tam, oby tylko dać radę i na zmianę je sobie przeplatać. No i za jedno czesne :-p. Zakupić muszę zeszyty jakieś ;-). Sorry, że tylko o sobie ale cieszę się jak małe dziecko :-D:-D. Miłego dnia! Zajrzę w tygodniu :-)

reklama
Witam się wieczorową porą:-)

oglądnęłam MamTalent i jeszcze na chwilę weszłam na BB, zaraz mykam do łóżeczka

Aguska
zdrówka dla małego oby szybko przeszło
Fanta super że jesteś zadowolona, podjęłaś studia czy to studium 2 letnie? dekoratorka wnętrz też by mi się podobało muszę obczaić gdzie u nas w pobliżu jest taka szkoła muszę coś dla siebie w końcu zrobić :tak:
Bodzinka super stworek, zazdroszczę wypadu do Krakowa uwielbiam to miasto
Asienka my używamy takiej pasty,

http://www.doz.pl/apteka/p720-Nenedent_Baby_pasta_do_zebow_bez_fluoru_20_ml__szczoteczka

jest jeszcze taka

http://www.doz.pl/apteka/p722-Nenedent_pasta_do_zebow_dla_dzieci_bez_fluoru_50_ml

Koralikowa miłego pobytu na wsi
Lena na pewno teraz imprezujecie, udanej imprezki

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Fancia - powodzenia!!! Trzymamy kciuki za uczennice! Ach... by sie pouczyło!Żazdraszczam!
Renata - skad ja to znam! Ostatnio mi takie cyrki zrobil w sklepie, ze az ludzie interweniowali, bo pomysleli sobie "biedna matka". Krzyk ewidentnie histeryczna, a co wazne maly byl wyspany, najedzony, napity tylko w zlym nastroju.
Bodzinka - Kraków cudowne miejsce!
mirelka - my wlasnie Nenedent posiadamy!
Dzieki za info babeczki!
Dobranoc!

Dzień Dobry mówi kolejny Potworro!!
551661_3532685968555_1122898153_n.jpg

Ja mam z Krakowem fajnie bo ode mnie są busy 14 zł w jedną strone!!! Bilety miejskie często drożej wychodzą gdzies dalej ;-)

heja :)
Wczora od tesciów wrocilismy po 23. ;/ Bogatsi o psiaka. Ł brat Filipowi podarował, bo im sie 6 urodzilo. Ja im sie odwdziecze kociakami :D

zaraz do kosciola pedze z chlopakami. Msza za dzieci ma być a potem wywiadówka. a chce mi sie isc jak psu kota lizac ;/
No ale musze. nie wysluze sie kuzynką bo ona gna na zebranie do cory i wiesci co u 1 klasy chce ode mnie znać ;/ ehh

moj wyjazd do w-wy na turnus stoi pod wielkim znakiem zapytania. a powodem jest kasa.

Witajcie!
Renata - powodzenia na wywiadówce! Bedzie dobrze!
Bodzia - fajnie masz z tym Krakowem, my niebawem bedziemy tylko przez niego przejezdzac, choc korci mnie aby przejsc sie tymi magicznymi uliczkami pełnymi historii. Ach...

Dzisiaj w planach spacer i robienie salatki.

Spokojnej i slonecznej niedzieli!

dziewczyny proszę o pomoc!!!!!!czy wasze dzieci miały kiedyś zapalenie spojówek albo coś takiego?że ropa szła zielona aż tak baaaaardzo mocno z oczu?jutro idziemy do lekarza ale on ma całe spuchnięte oczy i ropa okropnie idzie.Przemywamy rumiankiem(nie daje ale staramy się)jak któraś zna coś skutecznego to plis czekam na wieści

reklama
hej

Renia wywiadowka w niedziele??

Ja mam zebranie we wtorek,hmm pewnie kase trza brac...

Bodzia siwetnie te misie fisie,,,aaa iw yjazd super,,odetchniesz...

aguska rumianek niee...na penwo nieee..ale nie wiem co moze byc...masz oxycort A,bo to do oczu masc...

lena na ciasto?? foty nie mam,zjedozne heee

asienka jak tam,jaka sąłatka??

Do góry