reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry;-)
Siedze z kawa, mly bawi sie traktorkiem wiec moge siedziec na bb:tak:U nas slonce wychodzi:-D
Dzis chyba mamy odpust ale nie jestem pewna, musze sie dowiedziec to poszlabym z malym kupic kilka zabawek
Juz mam posprzatane, zostalo odpoczac:-D
Aguska u mnie pobudka ciut pozniej niz u Ciebie ale o razu musialam wstac robic kasze itd
Justa zazdroszcze spania, ja chyba sie tego nie doczekam. Ciagle chodze padnieta nie dosc ze rano wstaje to i w nocy musze bo maly nada; wstaje jesc. Wczoraj nawet Kuchennych rewolucji w calosci nie dalam roady obejrzec

reklama
hej dziewczyny , i ja się witAM ;-)

u nas pogoda też do bani , wstałyśmy po 8 i się obijamy . dzis bardzo zle się czuje i nie mam sił na nic- w przeciwieństwie do mojego dziecka :-p

hej dziewczynki ale u nas ziąb;):crazy:
Mam już męża w domu....:-):-)
Fanta oj a mi nie ma kto zrobic kawki:)Chętnie się zaraz napiję takiej z mojego super expresu:):-D:-D:-DPychotka:-)
Ja mam świnkę morską wkleje Wam później zdjęćie jak jej zrobię;)hihih:-)

Justa a jakiego macie psiaka?nie idziesz z nim do weterynarza?wiesz zaszczepić itp?
Fanta no właśnie jak tam myszki i królik?
Anula mój po przebudzenie od razu woła mleko:-D
Asienka &&&& za przedszkole ja też muszę się rozejrzeć za dresikami nie ma co dziś poszedł w jeansach ale w przedszkolu mu przebrałam na takie materiałowe spodenki z guma w pasie.
Lena a na ile przyjechał m?na tydzień?i co wymyśliłaś z tortem?

Dziewczyny ale u nas zimno!!!!!!wieje okropnie normalnie zmarzłam okropnie!!!!!!!!

Renata powodzenia u lekarza i zdrówka :tak:
Justa teraz tabletki kupuje się u weterynarza i trochę dużo kosztują :confused2: pokaż zdjęcie psiaka ;-)
Lena to fajnie że masz M w domu, ja muszę jeszcze 4 tyg poczekać :sorry: też kiedyś miałam świnkę morską, fajne są :-)
Aguska u mnie też zimno ale nie wiem ile stopni, muszę w końcu termometr kupić na balkon :tak:

Witam, kawałek przeczytałam w końcu :tak: ja od rana na pełnych obrotach :tak: ale dla mnie to lepiej bo przynajmniej się obudziłam hehe :-D wzięłam się najpierw za pomalowanie resztek na ścianie, teraz muszę czekać na brokat do farby żeby dalej malować, potem się wzięłam za sprzątanie łazienki i lśni :-) wyszorowałam wszystko nawet kafelki :tak: ale na podłogi już mi siły zabrakło, ręce już mnie bolą :sorry: po południu przyjedzie moja mama do niedzieli przynajmniej nie będę się nudzić :tak: a na przyszły tydzień ja do nich pojadę bo będzie w żaganiu jarmark michała i będzie trochę pierdułek i muszę przyprawy kupić :tak: no i muszę jeszcze dzisiaj do gminy zadzwonić bo wczoraj jak wracałam z Kubą do domu z przedszkola to bardzo blisko przedszkola w brzozie gniazdo szerszeni jest :no: aż sobie przypomniałam jak moją siostrę kiedyś obsiadły, a przecież 5 ukąszeń może być śmiertelne :no: tylko najgorsze że nie mam kasy na koncie :confused2: i takim sposobem chodzimy od dzisiaj na około z Kubą do przedszkola :sorry: no i tyle, idę coś zjeść bo po Kubę idę wcześniej :tak:

Teraz ze śniadaniem i herbatą zasiadam dosłownie na chwilkę.
Oglądałyście wczoraj kuchenne rewolucje? Uśmiałam się z właścicielki. Potem się dziwić, że po takich praktykach mamy takich a nie innych kucharzy albo takie restauracje :-D:-D.
Justa, preparaty takie możesz zakupić teraz w zoologicznym albo w markecie <np.real> ;-). W aptekach raczej teraz takich cudów nie dostaniesz, chyba że na wszy dla ludzi :-p. Zwierzyniec żyje :-D, a myszki śmierdzą :-D:-D;-).
Asienka, to będziemy 3mali &&&&&&&&&&&& :-).
Anula, oj doczekasz się doczekasz. Wszystko w swoim czasie ;-).
Lena, murzyna jakiegoś zatrudnij czy coś :-D:-D:rofl2:;-). Ja sobie też sama kawkę robię, kamerdyner ma dziś wolne ;-).
Aguska, myszki myszkują, królik kica, a młody broi :-D
Beata, szalejesz :-D. Ja mam dziś tyle zapału i werwy, że jak tylko pomyślę to mi się odechciewa.
As, to delektuj się i odpoczywaj. Jak tam studia? Bo nic się nie chwalisz ;-)
Zaraz obejrzę sobie zaległe odcinki swojego tasiemca, a potem za prasowanie nieszczęsne się wezmę :rolleyes2:

I ja wpadam zaraz kawusie sobie strzelę bo przez tą pogode zasypiam:sorry:
Ciekawe czy mój synuś zaśnie w przedszkolu jak tam wcześnie wstał było by dobrze bo potem jęczy marudzi eh...
Bartek mówi coraz więcej hehe nie mogłam się tego doczekać i teraz mam:-Dwczoraj zaczął mówić łoś Nemo odeć(odejdź) itp:-Dnajlepiej jak go uczę jak tata ma na imię bo wiadomo że ja Aga to proste i zawsze mówi mama Aga:-Da tata mówię Łukasz albo Łuki a on co powiedział?Łoś:-D:-D:-D no i tata jest łoś:-D:-D:-D po chwili się zastanowił i mówi Nieeee tata nie łoś:-D:-D:-D

Mój teraz spi!

As - odpoczywaj mamuska!
aguska - ja tez zasypiam! Ach...
Fanta - u mnie z prasowaniem tyły! Masakra gora ciuchów!
lena - rodzina sie rozrasta!
Tak zimno, ciesze sie iz mamy nowe jesienne buciki! Dzisiaj ubieramy, bo mysle iz juz czas!

reklama
najlepiej jak go uczę jak tata ma na imię bo wiadomo że ja Aga to proste i zawsze mówi mama Aga:-Da tata mówię Łukasz albo Łuki a on co powiedział?Łoś:-D:-D:-D no i tata jest łoś:-D:-D:-D po chwili się zastanowił i mówi Nieeee tata nie łoś:-D:-D:-D
Heheheh :-D:-D:-D Aga to i tak ładnie. Bo moja panienka jak zaczynała mówić to na tatę wołała Tutas. :-D Oj ciężko mają nasze Łukasze. :-D

Do wetera owszem wybiorę się, ale w przyszłym tygodniu dopiero. Chciałam dziś coś kupić , od ręki , w aptece, gdziekolwiek. :tak:
Psinki zdjęcie wkleję, jak zrobię. :tak:
Jadę po starszaków.

Do góry