reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Justa Anula no tak nasi Łukaszkowie maja z tym przekichane
ja ubieram golf i lece na miasto a potem po małego.Kurcze wieje strasznie małemu wezme czapke ma taka stara z wiosny jeszcze dobra chybamam nadzieje
później się odezwe miłego dzionka
ja ubieram golf i lece na miasto a potem po małego.Kurcze wieje strasznie małemu wezme czapke ma taka stara z wiosny jeszcze dobra chybamam nadzieje
później się odezwe miłego dzionka
Koralikowa
hej
U mnie pada,leje i wieje....czyli pogoda pod moj humor...
Dostalam umowe na 2 miesiace,,tragedia-dziewczyny krocej pracujace na stałe--normlanie jak mnie nie hcca to niehc mnei wywala i tyle..ale mam mega nerwa no mowie wam,jutro sie napije z tego wszystkiego((
lenka fajnie ze masz mezusia w domku juz i pokazuj siwnke
Anula slonce??? hmmm
aasienka to trzymam &&&&&&&. załatwilas wszystko co mialas??
fancia a co bylo w KR??
as wypoczelas w te cisze??
aguska dobre z tym łosiem)
U mnie pada,leje i wieje....czyli pogoda pod moj humor...
Dostalam umowe na 2 miesiace,,tragedia-dziewczyny krocej pracujace na stałe--normlanie jak mnie nie hcca to niehc mnei wywala i tyle..ale mam mega nerwa no mowie wam,jutro sie napije z tego wszystkiego((
lenka fajnie ze masz mezusia w domku juz i pokazuj siwnke
Anula slonce??? hmmm
aasienka to trzymam &&&&&&&. załatwilas wszystko co mialas??
fancia a co bylo w KR??
as wypoczelas w te cisze??
aguska dobre z tym łosiem)
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Młodego położyłam spać i zaraz się biorę za to i owamto.
Asienka, ja też dlatego się biorę ;-).
Aguska, może i łoś. Dobry giguś z Bartka ;-). Dudek na T woła tata Tojek .
Justa, napisałam Ci w poprzednim poście gdzie możesz kupić heh...
Koralikowa, nie ciekawie. Mam nadzieję, że się ułoży jakoś . Dla Ciebie wklejam link odcinka :-)
Odcinek 1 online, oficjalna strona programu Kuchenne Rewolucje
Asienka, ja też dlatego się biorę ;-).
Aguska, może i łoś. Dobry giguś z Bartka ;-). Dudek na T woła tata Tojek .
Justa, napisałam Ci w poprzednim poście gdzie możesz kupić heh...
Koralikowa, nie ciekawie. Mam nadzieję, że się ułoży jakoś . Dla Ciebie wklejam link odcinka :-)
Odcinek 1 online, oficjalna strona programu Kuchenne Rewolucje
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Anula, widzę, że nie tylko ja mam ten problem jesienią i zimą . Na lato zawsze mam w co, a zimą nigdy . Udanego spacerku, a Koralikowa, to baba jaga od matmy
Koralikowa
hahha teraz juz nie,,mam plastyke technike i funkcjonownaiei rewalidacje...Anula, widzę, że nie tylko ja mam ten problem jesienią i zimą . Na lato zawsze mam w co, a zimą nigdy . Udanego spacerku, a Koralikowa, to baba jaga od matmy
heja. wrocilam.Wysiadlam pod szkolą odebralam chlopców. nogi mi w zad wchodzą.Kawe sobie pije zrobioną w mikrofali hahahahahahahaha. gazu niema kto mi przywiezc wiec musze sobie jakos radzić
U alergologa ok. wypisal mi silniejsze leki, i tansze. Dal skierowanie na badania z krwi na jad osy i pszczoły. jesli mocno uczulona jestem to w planach ma odczulanie mnie.naqjgorsze to ze trzeba sie na oddział polozyc ;/
Ł mi dziś cisnienie podniosł. od wczoraj mnie wkurza. najpierw focha strzelił ze jak wrocił z ryb to ja przy kompie siedzialam. a powinnam czekac na niego bo moze poseksić by sie chcial
dziś foch bo jak ja rano pojade do lekarza top on nie bedzie wiedzial w co ubrac chlopców. nooooooz! kuźwa w worki! ciuchy przyszykowalam, chlopcy wiedzą ktore czyje są a ten stary problem widzi!! jakbym ja do kosmetyczki jechala. On moze by chcial zebym ja olala lekarza bo JA musze zaprowadzić chlopców do szkoly i p-la.
no wsciekla bylam jak osa.
wracam z chlopcami ze szkoly, wchodze do domu a tam?? okna pozaslaniane, smrod jak w chlewie, łozka rozbebeszone, na podlodze pizamy, jakis piach. no jakby to jakas melina byla. no jak wroci to go normalnie rozszarpie. celibat bedzie mial do mojego powrotu z Warszawy jak mnei wpieni porządnie!
U alergologa ok. wypisal mi silniejsze leki, i tansze. Dal skierowanie na badania z krwi na jad osy i pszczoły. jesli mocno uczulona jestem to w planach ma odczulanie mnie.naqjgorsze to ze trzeba sie na oddział polozyc ;/
Ł mi dziś cisnienie podniosł. od wczoraj mnie wkurza. najpierw focha strzelił ze jak wrocił z ryb to ja przy kompie siedzialam. a powinnam czekac na niego bo moze poseksić by sie chcial
dziś foch bo jak ja rano pojade do lekarza top on nie bedzie wiedzial w co ubrac chlopców. nooooooz! kuźwa w worki! ciuchy przyszykowalam, chlopcy wiedzą ktore czyje są a ten stary problem widzi!! jakbym ja do kosmetyczki jechala. On moze by chcial zebym ja olala lekarza bo JA musze zaprowadzić chlopców do szkoly i p-la.
no wsciekla bylam jak osa.
wracam z chlopcami ze szkoly, wchodze do domu a tam?? okna pozaslaniane, smrod jak w chlewie, łozka rozbebeszone, na podlodze pizamy, jakis piach. no jakby to jakas melina byla. no jak wroci to go normalnie rozszarpie. celibat bedzie mial do mojego powrotu z Warszawy jak mnei wpieni porządnie!
reklama
Koralikowa
Justa pocieszaj,,czym kolwiek,przyda mi sie na ten moj humor złyyy((
Renia to mialas dzien,no nie powiem,witaj w swiecie wkurzonych....
Renia to mialas dzien,no nie powiem,witaj w swiecie wkurzonych....
Podziel się: