reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska, powiem Ci ze łoś jest niczego sobie:-Dmoj tez Łukasz;-)ale maly nawet tata nie mowi, kiedys mowil a teraz wola kaka:rofl2:mowie o niego powiedz tata a ten krzyczy nie, kaka:-Dno i mamy kake

reklama
Justa Anula no tak nasi Łukaszkowie maja z tym przekichane:-D
ja ubieram golf i lece na miasto a potem po małego.Kurcze wieje strasznie małemu wezme czapke ma taka stara z wiosny jeszcze dobra chyba:eek:mam nadzieje:-D
później się odezwe miłego dzionka

hej

U mnie pada,leje i wieje....czyli pogoda pod moj humor:no:...

Dostalam umowe na 2 miesiace,,tragedia-dziewczyny krocej pracujace na stałe--normlanie jak mnie nie hcca to niehc mnei wywala i tyle..ale mam mega nerwa no mowie wam,jutro sie napije z tego wszystkiego:(((

lenka fajnie ze masz mezusia w domku juz:) i pokazuj siwnke:)

Anula slonce??? hmmm

aasienka to trzymam &&&&&&&. załatwilas wszystko co mialas??

fancia a co bylo w KR??

as wypoczelas w te cisze??

aguska dobre z tym łosiem:))

Młodego położyłam spać i zaraz się biorę za to i owamto.
Asienka, ja też dlatego się biorę :-D;-).
Aguska, :-D:-D może i łoś. Dobry giguś z Bartka ;-). Dudek na T woła tata Tojek :-p.
Justa, napisałam Ci w poprzednim poście gdzie możesz kupić heh...
Koralikowa, nie ciekawie. Mam nadzieję, że się ułoży jakoś :tak:. Dla Ciebie wklejam link odcinka :-)
Odcinek 1 online, oficjalna strona programu Kuchenne Rewolucje

Aguska tez zaraz wychodze z malym ,zrobie zakupy a on sie przwietrzy, juz naszykowalam kurtke i adidasy a sama nie wiem w co sie ubrac:crazy:
Koralikowa, juz po sloncu, teraz zachmurzone:no:a czego uczysz?

heja. wrocilam.Wysiadlam pod szkolą odebralam chlopców. nogi mi w zad wchodzą.Kawe sobie pije :) zrobioną w mikrofali hahahahahahahaha. gazu niema kto mi przywiezc :) wiec musze sobie jakos radzić :D

U alergologa ok. wypisal mi silniejsze leki, i tansze. Dal skierowanie na badania z krwi na jad osy i pszczoły. jesli mocno uczulona jestem to w planach ma odczulanie mnie.naqjgorsze to ze trzeba sie na oddział polozyc ;/

Ł mi dziś cisnienie podniosł. od wczoraj mnie wkurza. najpierw focha strzelił ze jak wrocił z ryb to ja przy kompie siedzialam. a powinnam czekac na niego bo moze poseksić by sie chcial :wściekła/y:
dziś foch bo jak ja rano pojade do lekarza top on nie bedzie wiedzial w co ubrac chlopców. nooooooz! kuźwa w worki! ciuchy przyszykowalam, chlopcy wiedzą ktore czyje są a ten stary problem widzi!! jakbym ja do kosmetyczki jechala. On moze by chcial zebym ja olala lekarza bo JA musze zaprowadzić chlopców do szkoly i p-la. :wściekła/y:

no wsciekla bylam jak osa.
wracam z chlopcami ze szkoly, wchodze do domu a tam?? okna pozaslaniane, smrod jak w chlewie, łozka rozbebeszone, na podlodze pizamy, jakis piach. no jakby to jakas melina byla. no jak wroci to go normalnie rozszarpie. celibat bedzie mial do mojego powrotu z Warszawy jak mnei wpieni porządnie!

reklama
Do góry