reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska, powiem Ci ze łoś jest niczego sobie:-Dmoj tez Łukasz;-)ale maly nawet tata nie mowi, kiedys mowil a teraz wola kaka:rofl2:mowie o niego powiedz tata a ten krzyczy nie, kaka:-Dno i mamy kake

reklama
Justa Anula no tak nasi Łukaszkowie maja z tym przekichane:-D
ja ubieram golf i lece na miasto a potem po małego.Kurcze wieje strasznie małemu wezme czapke ma taka stara z wiosny jeszcze dobra chyba:eek:mam nadzieje:-D
później się odezwe miłego dzionka

hej

U mnie pada,leje i wieje....czyli pogoda pod moj humor:no:...

Dostalam umowe na 2 miesiace,,tragedia-dziewczyny krocej pracujace na stałe--normlanie jak mnie nie hcca to niehc mnei wywala i tyle..ale mam mega nerwa no mowie wam,jutro sie napije z tego wszystkiego:(((

lenka fajnie ze masz mezusia w domku juz:) i pokazuj siwnke:)

Anula slonce??? hmmm

aasienka to trzymam &&&&&&&. załatwilas wszystko co mialas??

fancia a co bylo w KR??

as wypoczelas w te cisze??

aguska dobre z tym łosiem:))

Młodego położyłam spać i zaraz się biorę za to i owamto.
Asienka, ja też dlatego się biorę :-D;-).
Aguska, :-D:-D może i łoś. Dobry giguś z Bartka ;-). Dudek na T woła tata Tojek :-p.
Justa, napisałam Ci w poprzednim poście gdzie możesz kupić heh...
Koralikowa, nie ciekawie. Mam nadzieję, że się ułoży jakoś :tak:. Dla Ciebie wklejam link odcinka :-)
Odcinek 1 online, oficjalna strona programu Kuchenne Rewolucje

Aguska tez zaraz wychodze z malym ,zrobie zakupy a on sie przwietrzy, juz naszykowalam kurtke i adidasy a sama nie wiem w co sie ubrac:crazy:
Koralikowa, juz po sloncu, teraz zachmurzone:no:a czego uczysz?

heja. wrocilam.Wysiadlam pod szkolą odebralam chlopców. nogi mi w zad wchodzą.Kawe sobie pije :) zrobioną w mikrofali hahahahahahahaha. gazu niema kto mi przywiezc :) wiec musze sobie jakos radzić :D

U alergologa ok. wypisal mi silniejsze leki, i tansze. Dal skierowanie na badania z krwi na jad osy i pszczoły. jesli mocno uczulona jestem to w planach ma odczulanie mnie.naqjgorsze to ze trzeba sie na oddział polozyc ;/

Ł mi dziś cisnienie podniosł. od wczoraj mnie wkurza. najpierw focha strzelił ze jak wrocił z ryb to ja przy kompie siedzialam. a powinnam czekac na niego bo moze poseksić by sie chcial :wściekła/y:
dziś foch bo jak ja rano pojade do lekarza top on nie bedzie wiedzial w co ubrac chlopców. nooooooz! kuźwa w worki! ciuchy przyszykowalam, chlopcy wiedzą ktore czyje są a ten stary problem widzi!! jakbym ja do kosmetyczki jechala. On moze by chcial zebym ja olala lekarza bo JA musze zaprowadzić chlopców do szkoly i p-la. :wściekła/y:

no wsciekla bylam jak osa.
wracam z chlopcami ze szkoly, wchodze do domu a tam?? okna pozaslaniane, smrod jak w chlewie, łozka rozbebeszone, na podlodze pizamy, jakis piach. no jakby to jakas melina byla. no jak wroci to go normalnie rozszarpie. celibat bedzie mial do mojego powrotu z Warszawy jak mnei wpieni porządnie!

reklama
Do góry