reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta u nas tak sąsiadka mieszka :-p I ja jak ogladam PPD z jej tekstem 'W każdym mieszkaniu powinno byc pomieszczenie na odkurzacz itp. to bym ją chetnie na tekie 36 zaprosiła buhahahaha!!!!

reklama
2781649424.gif
2781649424.gif

Się witam laseczki.

Ja wczoraj odpoczęłam,wstałam o 10
23759.gif

Nic praktycznie nie robiłam,nawet R.obiad zrobił.
Tylko z chłopcami poszaleliśmy,poleniuchowaliśmy na łóżku.
A dziś od nowa polsko ludowa.robota,robota,robota.
Po pracy pojechałam w końcu do księgarni
3232451128.jpg

I tak jak się spodziewałam.
Za książki Maciusia zapłaciłam 420 zł,bez 3 książek,
a za Emilka 120 zł.
Jednym słowem,jestem pusta jak bęben rolingstonsów
165394.gif

Dobrze,że jeszcze wypłata R.jest,bo była by kicha.

Spokojnej nocy życzę

254279.gif
254279.gif
254279.gif

asiulka noo to jestem tyz beben i to mega beben...dolaczam sie do ciebie....
jeszcze mi zsotalo do kupienia...wydam tez ok 200zł..bo ksiakzi juz mam

Krolcia moj dzis tez nie do zniesienia, caly czas cos mu nie pasowalo, plakal bez powodu, rzucal czym popadnie. Tragedia ale przed chwila poszedl spac

asiulka noo to jestem tyz beben i to mega beben...dolaczam sie do ciebie....
jeszcze mi zsotalo do kupienia...wydam tez ok 200zł..bo ksiakzi juz mam

Kochana,no to se możemy przybić
2994774608.gif
,
bo jeszcze muszę kupić dla Maćka 3 książki,i dla Emila resztę wyprawki.

A ja się Wam muszę pochwalić,
bo jestem dumna jak PAWICA,nasz Emilek umie się sam podpisać,
tzn.tylko samym imieniem ale umie.
Wczoraj po południu siedział,drukował,do tąd aż mu się udało.
i umie napisać EMIL
393845.gif
393845.gif
393845.gif

reklama
Do góry